Ozon Terapi Randevusu
Ozon Tedavisi
Ozon Terapi
Yüz Dolgusu
Dr Nevzat Güler Klinik
Alternatif tıp alanlarıyla yakından ilgilenen Dr. Nevzat Güler, 20 yıllık mesleki hayatı boyunca modern tıpla bütünsellik içerisinde özel tedaviler yapmıştır. Özellikle sistemik ve kronik birçok hastalıkların modern tıp tedavilerini Ozon Tedavisi ile birleştirerek, anlamlı sonuçlar elde etmiştir.
Alternatif tıp dalı olan Mezoterapi, Ozon Terapi, PRP, CGF (CD34 Kök Hücre) ve Kupa Terapi’ye yoğun ilgi göstererek, bu konuda yurt içinde eğitim ve araştırmalarını tamamladıktan sonra 2018’de İsveç’te Alternatif Tıp alanlarındaki çalışmaları yerinde görmek ve araştırmak için yoğun çalışmalar sürdürmüştür. Uzun yıllardan beri yurt içinde ve yurt dışında eğitimler alan Dr. Nevzat Güler, kendisini uzmanlaştırmış ve uzmanlığı ile tanınır hale gelmiştir.
Dr. Nevzat Güler, muayenehanesinde başta Ozon Terapi, Mezoterapi ve Kupa Terapi olmak üzere son yıllarda popülaritesi artan ve hücre yenilenmesi üzerine oldukça etkili olan PRP ve CGF (CD34 Kök Hücre) uygulamalarını titizlikle yapmaktadır. Doğal yöntemler, alternatif tıp ve modern tıbbı birlikte kullanarak hastalarının şifa bulması için çalışmaktadır.
Sevgili Nevzat doktorum önce bıyık bölgeme kaçmış dudak dolgumu eritti. Bu işlemden çok çekiniyordum ama hiç bir sorun olmadı, Üstüne harika simetrik ve yüzüme yakışan bir dolgu yaptı. Çene ucu dolgum, botoksum, burun dolgusu, gıdı lipoliz ve jalupro v-lift gibi işlemlerimi de yaptırdım ve hepsi bir binden güzel oldu. Özenle ilgilenen, her sorumu anlaşılır şekilde cevaplayan ve beni mus mutlu bir şekilde klinikten gönderen doktoruma sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Nevzat Güler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Güler, Ozon Terapi, Mezoterapi. Size Nevzat Güler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ozon Terapi Randevusu, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Dolgu, Mezoterapi, Kök Hücre Tedavisi, Yüz Dolgusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi.
Nevzat Güler adresi nerede?Nevzat Güler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Origami Flat Office, Lefkoşe Cd. No : 42/27 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Güler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Güler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevzat Güler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Güler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Güler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Güler hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nevzat Güler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.