me...l
Merhaba,
Nevzat bey’e iki gözümde de bulunan katarakt sorunu için muayene oldum.Sürecin en başından beri yakından ilgisi ve uzman görüşü ile ameliyat kararı aldım.Kısa sürede yaptığı başarılı ameliyatlar ile gözlerimdeki sorunu tamamen ortadan kaldırdı.
Kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım..
tc...i
NEVİDE BİLGİCİ (30 Temmuz 2015)
Büyük bir sabırla göz ameliyatlarımı başarıyla gerçekleştiren Dr. NEVZAT GÜLTEKİN Bey'e teşekkür ederim. Süper bir doktor. Hayatında başarılar dilerim.
gü....
TEK KELİMEYLE ALLAH RAZI OLSUN.HASTASINA BİR DOKTOR GİBİ DEĞİL HASTA YAKINI GİBİ İLGİ GÖSTEREN NEŞE DOLU BİRİSİ İYİKİ TANIMIŞIM VE ONUN SAYESİNDE BEN VE ABİM GÖZ AMELİYATIMIZI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE OLDUK NEVZAT BEYİ YARDIMCISI TİJEN ABLAYA ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EİYORUM
gü...n
gerçekten Allah razı olsun hastasına bir doktor gibi değil yakını kadar ilgi göstermesi ve o kadar iyi bir doktor ki hakkını ödeyemem çok sağol benim ve abimin gözü ile o kadar iyi ilgilendi ki Allahım onu hiç ama hiç sıkmasın :)
ka...a
BUGÜNE KADAR ANTALYADA BİRÇOK GÖZ DOKTORU GEZDİM. NEVZAT BEY KADAR İLGİLİSİNİ GÖRMEDİM.
Nevzat Gültekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Gültekin, Göz Hastalıkları.
Nevzat Gültekin adresi nerede?Nevzat Gültekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Öğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48 Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Gültekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Gültekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nevzat Gültekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Gültekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Gültekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Gültekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nevzat Gültekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.