Alipaşa Mahallesi Kılıç Ali Paşa Caddesi No:36, Çorlu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Alipaşa Mahallesi Kılıç Ali Paşa Caddesi No:36, Çorlu
Özel Optimed International Çorlu Hastanesi
p....k
Iki dogumumda nevzat beyin yardimiyla oldu doktorumdan cokta memnun kaldım tekrar hamilelik durumum olursa tercih edicegim doktor nevzat bey
sr...4
Hocamla 9 ay boyunca cıktgımız bu yolda bugün dogumumla beraber son buldu Hocam olmasa normal doğumu gerçekleştiremezdim.Terapi uygulaması sakınlıgı anlayışı süper güler yuzlulugu olsun her şeyden memnun kaldım sagol hocam. Süper bir doğum gecrdık
ze....
Ben nevzat beye ilk defa geldim.yumurtalik kistim vardı.cok başarılı bir doktor bizi çok güzel
aydınlattı.herkese tavsiye eder doktorumada çok teşekkür ederim.
se...t
benim doğumlarımın 3 unude nevzat koç gerçekleştırdii ben çok memnun kaldığım için arkadaş ve akrabalarımada kendisini tavsiye ettimm kısacası memnunumm :)
mi...r
Nevzat Bey'e güveniyorum doğru tanılar koyuyor. Ama uzun uzun konuşup fazla rahatlatmıyor......
Nevzat Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Koç, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nevzat Koç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Nevzat Koç adresi nerede?Nevzat Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alipaşa Mahallesi Kılıç Ali Paşa Caddesi No:36 Çorlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevzat Koç isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevzat Koç, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nevzat Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nevzat Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nevzat Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nevzat Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çerkezköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Silivri Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kırklareli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Lüleburgaz Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (1)Çorlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde QNB Finansbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Çorlu bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları