ORTHOROM
Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokak No:12 Polat Tower Residence İç Kapı No:436, İstanbul
Artroplasti
FULYA AKADEMİ
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
FULYA AKADEMİ
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Bel Fıtığı
Sinir İletim Çalışmaları
Tendon Onarımı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
a....v
Gecirmis oldugum ayak bilegi ameliyati ve kemik erime sorunuma iliskin gorus aldim ,Dr beyin gorusleri ve anlatimindan son derece memnun kaldim .
g.....
71 yaşındaki annem düştü, kalça kırığı ve ayak bileği kırığı tanısı konuldu. 5 farklı ortopedist hekimden görüş aldık ve hepsi acil operasyon gerektiğini söyledi.
Bir referansla Selim hocama ulaştık ve gerekli tedavi ile operasyonsuz şekilde sağlığına kavuştu. Sürecin her noktasında Selim beye ve ekibine ulaşabildim. Çok net açıklamaları, samimiyeti ile hastamızın en çok ihtiyacı olan güveni oluşturdu.
Ambulans planlaması, görüntüleme merkezi ziyaretlerinde Orthorom Kliniğin ekibi titizlikle organizasyonu yaptı ve sürecin her noktasını uçtan uca takip etti. Süreç kendiliğinden hasta ve yakınlarını yormadan, endişelendirmeden sağlıklı şekilde ilerledi.
Rehabilitasyon sürecinde fizyoterapistimizle bizzat görüştü, bilgilendirdi, yönlendirdi. Medikal malzeme seçimlerinde bile danıştık görüşünü aldık
En başından, sonuna kadar emin ellerde olduğumuzu hissettik, güvendik ve sonucu da tam beklediğimiz gibi oldu. Değerli hekimimiz Prof. Dr. Nevzat Selim Gökay beye ne kadar teşekkür etsek azdır
se...k
Nevzat hocaya ayak bileği tibia ve fibula kırığı ameliyatı sonrası yaşadığım beni yürütmeyen şiddetli ağrılar sonrası danıştım. Kendisinden önce birçok doktora gittim ama çözüm ve ağrı sebebi bulunamadı. Kendisi gerekli tetkikleri yaptırtıp ayak bileğimdeki sorunun tanısını ( kıkırdakta oluşan ödem ) koyup gerekli tedaviyi önerdi. Ayrıca detaylı açıklamaları ile tedavi sürecini nasıl yöneteceğimizi aktardı. Nevzat hocama çok teşekkür ederim.
20 yıllık protezli kalça ağrısı şikayeti ile panikle kendisine gittim. Detaylı muayene, inceleme ve her soruya tekrar tekrar detaylı cevap vermesi her tetkiki yaptırıp, her ihtimali düşünmesi ve anlatması benim için çok önemliydi. Muayene sonucu kasların çok zayıfladığını, Hemen ameliyat yerine önce fizik tedavi ile rahatlatabileceğimizi anlattı. Bu kadar detaylı muayene eden doktor görmedim diyebilirim. Teşekkür ederim
c.....
Diz kapağı problemi. Tedavi için gerekli önlemler alındı. Bundan sonra sürekli kontrol ile sorunun gözlenmesine karar verildi.
mu...
bileğimde kırık var bu yüzden Nevzat beyle görüştüm. benim ameliyatım 2 aşamalı, 1 aşamayı yaptık. gerçekten aşırı iyi ilgili bir prof hiçbir aksinlik yaşanmadı çok tavsiye ediyorum hiç düşünmeden başvurun.
gö...
Senelerce tekrarlayan omuz çıkığı problemim sebebiyle tanıştığım,5 sene boyunca her çıkıkta görüştüğüm tüm doktorlardan "Acaba ameliyattan sonra omuz kullanma açısı kısıtlanır mı ?" sorusuna yeteri kadar güvenli cevap alamadığım ancak daha ilk muayenesinde durum tespiti ve kendinden oldukça emin,her soruma basamak basamak cevap bulduğum iyi ki tanışmışım dediğim sayın Nevzat hocam.Ameliyat öncesi ve sonrasında hastalarınıza olan saygınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum.Gerçekleşmiş olan Artroskopik Bankart Onarımı ameliyatından sonra fizyoterapik seanslar sayesinde de her geçen gün tahmin ettiğimden çok daha sağlıklı ve hızlı bir gelişim gösterdim.Şu anda ameliyattan tam 6 ay geçmiş bulunmakta ve kolumu ilk çıkıktan bu yana hiç olmadığı kadar kuvvetli hissediyorum.Tüm yardımlarınız ve ilginiz için tekrardan teşekkür ederim hocam.Artık en ufak bir harekette dahi omzum çıkar mı tedirginliğimi sayenizde yendim.Başarılarınızın devamını dilerim.
Dizlerimde yaşadığım ağrı sebebiyle yaklaşık 5 yıldır bir çok prof. doktora gittim ve ameliyat önerildi. Bu süreçte Pro.Dr.Nevzat Bey ile de görüştüm. Ameliyatı Nevzat Bey in yapması konusunda karar verdim . Bu kararda doktor beyin bilgisi, hastasına olan yaklaşımı , uzmanlığı , verdiği güven ve her konuda yardımcı olan harika ekibi etkili oldu. Eylül 2021 de tibia osteotomi ameliyatı oldum ameliyat süresince ve sonrasında tavsiyeleri ile hiç sorun yaşamadım. 2 gün içinde hastaneden taburcu edildim ve evdeki süreç boyunca ağrı kesici dahi kullanmadan rahat bir ameliyat süreci yaşadım. Bu dönemde en ufak bir soru sormam gerektiğinde bile bilgi verip rahatlatmıştır. Ameliyat kararı vermeden önce Nevzat Bey ile de görüşmenizi tavsiye ediyorum. Harika bir doktor ve her zaman yardımcı olan mükemmel ekibi için teşekkürler.
n....a
Nevzat Bey alanına vukufiyeti ve güzel iletişimiyle kesinlikle önerebileceğim bir doktor. Annemin dizlerinde yaşadığı problemden dolayı kendisine başvurduk
Tam diz protezi yapılması gerektiğini ayrıntılı olarak, görüntüler eşliğinde anlattı. Yöntemin avantaj ve dezavantajlarından bahsetti. Herkese tavsiye edebilirim.
öz...n
Selim Hoca ile tanıştığınız ilk andan itibaren kendisine çok güveneceksiniz. Geçen yılın sonunda annemin sağ diz protez ameliyatını yapmıştı hocamız, bu senenin sonuna doğru ise annemin sol dizinden protez ameliyatını gerçekleştirdi. Her iki ameliyat öncesi ve sonrasında da anneme özel en doğru tespit ve tedaviyi belirlemek için çok ilgilendi ve çok yakından takip etti. Her zaman çok kibar ve çok aydınlatıcı oldu. Defalarca sorduğumuz her soruya tekrar tekrar cevap vermekten imtina etmedi. Hocamızı tanımış olduğumuz ve ameliyatlarımızı yapmış olduğu için çok şanslıyız.
Nevzat Selim Gökay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nevzat Selim Gökay, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Nevzat Selim Gökay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalça Problemleri, Kalça Artroskopisi, Kalça Artroplastisi, Omuz Problemleri, Omuz Artroplastisi, Bel Fıtığı, Ortopedi ve Travmatoloji, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Artroplasti, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu).
Nevzat Selim Gökay adresi nerede?Nevzat Selim Gökay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fulya Mahallesi Yeşilçimen Sokak No:12 Polat Tower Residence İç Kapı No:436 İstanbul
- Doğa Parkı Cad. 1.Kısım Mah. No:13-15HC Bahçeşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nevzat Selim Gökay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nevzat Selim Gökay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nevzat Selim Gökay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nevzat Selim Gökay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nevzat Selim Gökay hangi dilleri konuşuyor?Nevzat Selim Gökay ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nevzat Selim Gökay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nevzat Selim Gökay tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nevzat Selim Gökay hakkında ne düşünüyor?Toplam 72 hasta / danışan, Nevzat Selim Gökay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları