Rehberlik ve Araştırma merkezinde yapmış olduğu stajda özel gereksinimi olan çocukların çocukların gelişim ve zeka düzeylerini ölçen Leiter, WISC-R, Lousia Duss Psikanalitik Öyküler Testi, Burdon Dikkat Testi gibi testlere gözlemci olarak katılmıştır. Üniversite bitirme tezinin konusunu da ‘Özel Gereksinimli Çocuklar ve Ebeveynler’ üzerine yazmıştır. Eş zamanlı olarak üniversitenin bünyesinde sosyal sorumluluk projeleriyle köy okulları, huzur evleri ve hastanelerin onkoloji bölümlerine gönüllü ziyaretlerde bulunmuştur. Şuanda mesleki yaşamına Psikolog olarak Pozitif Psikoloji Enstitüsü’nde devam etmekte ve çocuk, ergen ve yetişkin psikolojik danışma seanslarını almaktadır. Aynı zamanda Gelişim Üniversitesi Psikoloji Yüksek Lisans süreci devam ederek mesleki yaşamını sürdürmektedir.
ÇALIŞMA ALANLARI
Bireysel Psikolojik Danışmanlık
Çocuk ve Ergen Psikolojik Danışma
Çocuk ve Ergenlerde Davranış Problemleri
ALDIĞI EĞİTİMLER
Diksiyon Eğitimi (2018)
Cinsel Terapi Workshop (2019)
Toplumsal Cinsiyet Temelli Şiddet (2019)
Okul Öncesi Psikoloğu Olmak (2020)
Çocuk Gelişimi-II (2020)
Çocuk Odaklı Danışmanlık Beceri Eğitimi (2020)
Objektif Testler Eğitimi (2020)
Pedogojik Formasyon (2020)
Çocuk Resim Analizi ve Çizim Testleri Eğtimi (2020)
Projektif Testler Eğitimi (2020)
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi (2020)
Oyun Terapisi (2020)
Öyküsel Terapi (2020)
Moxo Dikkat Testi (2021)
Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (2021)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi (2021)
Uygulayıcı Pozitif Psikoloji Eğitimi (2022)
Denver II Gelişim Testi (2022)
WISC-IV | Wechsler Çocuklar İçin Zeka Ölçeği (2022)
Başak mah.4.eetap 1. kısım şair zihni caddesi gençler sokak, Başakşehir, İstanbul
WISC-IV Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
i.....
Nezaket hanımla hayatımın en kötü zamanlarında gerçekten kötü bir durumdayken tanıştım. Bana yaklaşımı,sürecimde beni olduğum yerden çıkarıp hayata bakış açımı değiştirmeme yardımcı olması ve hatta yeniden bağlanmamı sağladığı için minnettarım. Nezaket hanımla tanıştığım için çok mutluyum. Bana kattıkları için minnettar ve katacakları için sabırsızlanıyorum. Keşke o noktaya gelmeden tanımış olsaydım. Ama şimdi aldığım derslerden memnunum. Kendimi seviyorum ve yaşamayı seviyorum. Yaşadığım zorlu süreçte hayattan kopmuş vazgeçmiş ve hatta nasıl biri olduğumu bile unutmuştum. Benim hayatımın dönüm noktası olan nezaket hanımla umarım yollarımız hiç ayrılmaz. Kendisi işinde gerçekten çok iyi bir terapist. Benim için kahraman :)
c.....
Nezaket hanımla yaklaşık 7 ay süren bir tedavi sürecindeydim. Bu süreç içinde bana çok şey kattı. Düşüncelerim, insanlara bakış açım değişti. Seanslarımızın sonuna geldiğimizde ise iyi ki nezaket hanımı tercih etmişim dedim. Bana kattığı her güzellik için teşekkür ederim.
f....f
Boşanma sürecimde kendisiyle görüştüm, bu süreçte kendisi bana çok yardımcı oldu, ihtiyacım olan hususlara değindi ve problemleri çözebilecek yeterliliğe sahipti, bu süreçte yönlendirmeleriyle farkındalığımı arttırdı ve her konuda çözüm bulmama yardımcı oldu, seanslarımız henüz sonlanmadı, devam ediyor.
e....b
Nezekat hanım ile yaklaşık 8 aya yakın bir süredir iletişimimizi kesmeden görüşme sağlıyoruz. Kendimde fark etmem gereken özellikleri görmemi sağladı çok doğru kararlara tatlı konuşmasıyla beni yönlendirdi. Bazen sadece kafama takılan bir şeyi anlatmaya bile gidebiliyorum. Zamanın nasıl geçtiğini asla anlamıyorum bir sonraki seansı iple çekiyorum. Kendimi bir konuda suçladığımda heöen başka bir şey ile örneklendirip aslında çok normal bir şey olduğunu size çok net bir şekilde gösterebiliyor. Yani buraya neler yazsam boş. Eğer uzman bir destek almak istiyor iseniz bir saatlik vaktinizi ayırıp Nezaket Hanımı denemelisiniz emin olun pişman olmayacaksınız.
ö....m
Nezaket hanımla bir süredir düzenli bir şekilde seans yapmaktayız, ve bu sürece başladıktan sonra ki düşüce tarzım, bazı farkındalık durumlarım olumlu yönde oldukça değişti diyebilirim.
n....
Nezaket Hanım'dan çok memnunum. 1 buçuk yıl önce görüşme sağlamaya başlamıştık. Bayağı bir yol kat ederek ilerledik. Çocuğumda çok güzel gelişmeler oldu. Bana da çok katkı sağladı. Seanslarımızdan sonra çocuğumda muthiş bir rahatlama oldu. Oyun terapisi alıyoruz çocuğum oyun oynamayı çok seviyor. Nezaket Hanım bilgili, tecrübeli bir uzman. Bütün sorularıma istediğim zaman cevap alabiliyorum. kendisinden çok memnunum.
p.....
Nezaket Hanım'ı 1 buçuk yıldan beridir tanıyorum. İlk tanıştığım andan itibaren enerjisiyle, taktikleriyle yolumuzu çizdi. İyi ki çizmişiz, tanımışız. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Herkesin yolu Nezaket Hanım'la tanışmaları gerektiğini düşünüyorum. Kendisine teşekkür ediyorum. Görüşmelerimizden sonra daha olumlu sonuçlar alıyoruz. Biraz daha aydınlanmış olarak daha da ileriye bakarak gidiyoruz. Nezaket Hanım son derece tatlı dilli anlayışlı, işini çok iyi yapan bir psikolog.
tu...a
İyi ki yollarımız kesişmiş, bizim için ışık olduğunuzu söyleyebilirim sanırım , oyun terapilerimizin olduğu zamanlar,sabırsızlıkla beklediğimiz günler oluyor. yaşadığımız sorunlarda çözüm odaklı oluşunuz ve Güler yüzünüz bizi mutlu ediyor.verdiğiniz öneriler bizim için önemli ve her defasında olumlu sonuçlar alıyoruz. Terapilerde ki tespitleriniz günlük yaşamımızda ki olumlu yada olumsuz durumlarla herzaman örtüşüyor ve bunların üzerinde çalışmamız bize güzel sonuçlar veriyor. Kısacası Birlikte güzel şeyler başarıyoruz .
y.....
Merhaba herkese. Ben yaklaşık üç ay önce başladım. Aşırı derecede kaygılı endişeli sürekli aynı seylerı düşünen ve kendine güvenmeyen ve fazlasıyla başkalarının düşüncesiyle karar alan bir insandım. Nezaket hanımla tanıştıktan sonra fikirlerim tamamen farklılastı. Daha rahatım. Kendı kararlarıma güvenmeye başladım. Kendısı cok kibar tam bir hanımefendı. Hayatıma resmen ışık oldu. Iyki diyorum....
c.....
Psikolojik olarak atlatmakta zorlandığım zamanda nezaket hanım ile karşılaştım. Bana hep yol gösterdi hep destek oldu onun sayesinde çoğu endişemi kaygılarımı atlattım. İyi ki varsınız.
Nezaket Nizam isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezaket Nizam, Psikoloji. Size Nezaket Nizam tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Oyun Terapisi.
Nezaket Nizam adresi nerede?Nezaket Nizam şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe, Naci Karacan Sokak. No:2 Daire:1 İstanbul
- Başak mah.4.eetap 1. kısım şair zihni caddesi gençler sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezaket Nizam isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezaket Nizam online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nezaket Nizam isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nezaket Nizam, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nezaket Nizam isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezaket Nizam bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezaket Nizam ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezaket Nizam hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Nezaket Nizam hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nezaket Nizam hangi sigortaları kabul ediyor?Nezaket Nizam tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu