Meslek hayatına 2016 yılında Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı danışmanlık merkezinde otizmli çocuk ailelerine danışmanlık hizmeti vererek başlamıştır.Çocuk,ergen ve aile danışmanı olarak hizmet vermeye devam etmektedir.Aktif olarak çocuklarda konuşma ve iletişim problemleri, davranış problemleri, oyun terapisi ve dikkat, sosyal iletişim, davranış değiştirme ve yaratıcı drama atölyelerinde çalışmalar yapmaktadır.
Eğitimler:
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Gessell Gelişim Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Wisc-R Zeka Testi
Evlilik Terapisi
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Yas Terapisi
g.....
Nezaket Hanım bizim için bir şanstı. Çok şükür ki denk geldi. Kendisinin verdiği emeklerin karşılığını vermeye çalıştık. Kendisi sonuna kadar her güzelliği hak eden birisi. Allah yoluna her zaman güzel insanlar çıkarsın. Oğlumun hiperaktivite ve dikkat eksikliği için internetten araştırmalarımız sonucunda görüşme sağladık. Toplamda 3 yıl danışmanlık hizmeti aldık. Şu anda belirli nedenlerden dolayı seanslarımız devam etmiyor ama sürekli olarak iletişim halindeyiz. Tekrar bir sorunumuz olduğunda gideceğimiz yer Nezaket Hanım'ın yanı olacaktır. Bizim için çocuğumun dikkati ve sosyal aktivitesi önemliydi. Bu sorunumuz gayet iyi oldu. Konuşması yaşıtlarını yakaladı. Uzun bir süre ilaç kullanmayı reddederek, davranışsal çalışarak bu konuma geldik. Nezaket Hanım sayesinde ilaçsız da bunu başardık. Kendisinin takibinden, yönlendirmesinden memnun kaldık.
c.....
Nezaket Hanım çok ilgilendi. Kendisine doktorumuz aracılığıyla görüşme sağladık. Daha öncesinde çalıştığı kurumda başladık ve devam ettik. Oğlum için iyi sonuçlar aldık. Sayesinde takıntıları azaldı. 2 buçuk, 3 sene kadar görüşme sağladık. Şu anda da iletişim halindeyiz. Nezaket Hanım'ın çocuğun durumuna göre ilerlemesi çok hoşuma gidiyor. Durumuna göre çizelge oluşturuyor. Kendisi çözüm odaklı bir uzman. Biz aldığımız seanslardan memnunuz.
ş.....
Evlilik öncesi danışmanlık aldım. Kendisine çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım . Yeni evlenecek kişilere mutlaka öneriyorum
f.....
Nezaket hanıma çocuğumdaki davranış problemleri sebebiyle başvurdum.doğru yaklaşımı sayesinde çok iyi sonuçlar aldık.bizimle ve çocuğumla iletişimi çok güzeldi. şuan okulda hiç problem yaşamıyoruz.iyi ki tanışmışız kendisiyle.teşekkür ederiz
d.....
Nezaket hanım sayesinde eşimle yaşadığımız sorunlar düzeldi.İlişkimize farklı bir bakış açısından bakmamızı sağladı.Kendisine bize olan katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.
f.....
Çocuğumuzun konuşma ve öfke sorunları için danışmanlık hizmeti aldık. Kendisi kişiliği ve sakinliği ile bize güven verdi. Yaklaşımından, süreci etraflıca ve anlaşılır bir dille açıklamasından memnun kaldık. Profesyonel bir tutumu var. Kendisi uzmanlığı ile çocuğumuzun gelişmesinde önemli katkıları oldu teşekkür ederiz.
Nezaket Turan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezaket Turan, Aile Danışmanlığı. Size Nezaket Turan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Randevu, Online Terapi.
Nezaket Turan adresi nerede?Nezaket Turan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi 1817 Sokak No:3 Daire 1 Noyan Apt İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezaket Turan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezaket Turan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nezaket Turan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nezaket Turan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nezaket Turan hangi dilleri konuşuyor?Nezaket Turan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nezaket Turan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezaket Turan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezaket Turan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezaket Turan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nezaket Turan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nezaket Turan hangi sigortaları kabul ediyor?Nezaket Turan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.