Kadın Genital Kanser Taramaları
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Tümünü gösterHizmetler
4 Boyutlu Ultrason
Genital Estetik
Histeroskopi
Kadın Genital Kanser Taramaları
Nezih Demirbuğa
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Nezih Demirbuğa
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopik Cerrahi
Rahim İçi Kalınlaşma
so...k
Merhaba Sayın Doktorum. İlk Çocuğumun doktoru sizsiniz. Suan 17 yaşında niyetim diğer çocuklarınmın doğum doktoru siz olsaydınız ama olmadı nasip değilmiş. 10 sene önce Fethiyeden Zonguldaka geldim ama sizin gibi doktorlar açıkcası yok. Bu sene Fethiyeye gelecem İnşAllah yine benim doktorum siz olacaksınız. Başarılarınızın devamını dilerim. Sizin gibi bir doktor kesinlikle bulamadım.
ze...e
doktorumu cok beyeniyorum,cok ciddi ve saygılı bir adam. 2 cocuk icinde inşallah kendisine muracat edecem.kendisine ömur boyu başarlar diliyorum
Nezih Demirbuğa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezih Demirbuğa, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nezih Demirbuğa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Cerrahi, Histeroskopi, Genital Estetik, Kadın Genital Kanser Taramaları, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Labioplasti (iç Dudak Estetiği), 4 Boyutlu Ultrason, Rahim İçi Kalınlaşma.
Nezih Demirbuğa adresi nerede?Nezih Demirbuğa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- yerguzlar cad no 24/b fethiye Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezih Demirbuğa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezih Demirbuğa online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nezih Demirbuğa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezih Demirbuğa bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezih Demirbuğa ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezih Demirbuğa hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nezih Demirbuğa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muğla bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları