Normal randevu
Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Alp Palas No : 121-123 Kat 6 Daire : 11 Nişantaşı - Şişli / İstanbul, İstanbul
Akne izi Tedavisi
Lazerle Çatlak Tedavisi
Lazerle İz Tedavisi
Leke Tedavisi
Nezih Karaca Muayenehanesi
Mavi Işık Tedavisi(Fotodinamik Tedavi)
Mezoterapi
Yüz Gerdirme
Zayıflama
İple Yüz Germe
Nezih Karaca Muayenehanesi
Goz alti problemim icin tavsiye üzerine gittigim Dr Nezih KARACA ya hasta yaklasimi iletişim becerisi ve elinin hafifligi icin sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrica calisma arkadaslari da bir o kadar ilgili cozum odakli ve kibar....
t....̇
Harika bir doktor sivilceden kalan çukurlar için gittim fraksiyonel co2 lazer ve erbium lazer ikisini kombinleyerek yaptırdım ilk seansta bile fark atmıştı dün 5. Seansimi oldum o çukurlara resmen elveda dedim sonuç muhteşem sevgili doktorum hem anlayışlı hem çözüm odaklı hemde halden anlayan bir insan herkese tavsiye ederim cok guleryuzlu ayrica tekrar teşekkür ederim çok araştırdım düzce den gittim yanina ıyiki gitmişim
i....k
öncelikle dr nezih karaca,ya ilgisinden dolayi tesekkureder. gayet güzel ve memnun edici bi calişma botox ve gözalti ışın dolgusu ile harikalar yaratan bi ekip.. ayrica güler yüzlü ve samimi asistan ve personellere,de ayrica tesekkürederim
ş.....
Çok teşekkür ederim her anlamda mükemmeldi .Tırnak mantarı için gitmiştim lazer uygulandı .Dr Nezih beyin yaklaşımı ve işine hakimiyeti çok belliydi.
ze....
Nezih Bey cok basarili ve mesleki becerisi cok yuksek bir doktor. Gereksiz olan hicbirseyi yapmiyor. Guleryuzlu ve ilgili. Yaptigi islemlerin sonucu cok dogal. Botox ve dolgu yuzunuze yapildigindan cok onemli. Kendisine botox ve dolgu yaptirdim. Cok dogal oldu. Tavsiye ustune gittim, gitmeden cok arastirdim ve kendisinden cok memnun kaldim.
la....
nezih beye bugün rutuş ve yüz dolgusu için geldim kendisi sonderece güler yüzlü ve işini çok iyi yapan bir doktor yaptırdıgım botoks ve dolgu işlemlerinden çok memnun kaldım yapılan işlemler dogal abartısız ama görünüş olarak on yaş öncesine gittim desem yalan olmaz kendisine çok teşekkür ederim .Ben yapı olarak bu tür işlemlere son derecekarşı olan bir insan olarak bu konuda çok araştırma yaptım ince eleyip sık dokuyan bir kişi oldugum için doktorumu seçerkende buna çok dikkat ettim ve buradaki yorumlar benim karar vermemi kolaylaştırdı şimdi benim gibi detaycı olan kişilere yardımcı olacagını düşünüyorum kendisine güler yüzlü ekibine tekrar çok teşekkür ederim
Botox ve dolgu işlemi yaptırdım. Doktor bey çok tecrübeli ve işinin ehli, güven sağlayan biri. İşlem esnasında iletişimi de çok kuvvetli. Hastasıyla bağ kurabilen biri. İşlemlerime kendisiyle sürekli devam etmeyi düşünüyorum. Çok teşekkürler kendisine
no...n
Bir hastalığım olduğunda her zaman en iyi doktora ulaşmaya çalışırım. Nezih Karaca'ya ulaşmam da o şekilde oldu. Çok ciddi şekilde nummular eczema problemiyle uğraşıyordum, çoğu doktor klasik bir şekilde kronik bir sıkıntı olduğunu söyleyip kortizonlu kremlerle geçiştiriyordu. Nezih Karaca'nın bu şekilde sığ bir yaklaşım sergilemeyeceğini çözüm odaklı yaklaşacağını bilerek gittim, öyle de oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bana göre Türkiye'deki en değerli dermatologdur.
om...4
Nezih bey önceki gittiğim doktorlardan farklı olarak konusuna çok hakim ve size önce hastalığınızın nasıl bir şey oldugunu sonra ise nasıl tedavi edebileceğinizi analitik bir şekilde size anlatıyor.Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.
Mükemmel bir doktor , ben son iki senedir dolgu ve botox için gidiyorum , yanaklarımda ve cenemde dolgu , anlımda botox var. Herkez cok begeniyor ama ne oldugunu anlayamıyorlar . Bende inanılmaz memnunum doğal ve güzel yüz hatlarına sahip oldum. Daha önce iyi bilinen bir kaç doktora gittim fakat yanlış yere dolgu yaptıkları için ilkinde suratım dümdüz oldu, ikincisinde hiç istediğim sonuc olmadı fakat Nezih bey ilk görüşmede tüm sorunlarımı düzeltti. Önce beni dinledi sonra ne yapılması gerektiğini açıkladı. Hem cok bilgili hemde dürüst bir doktor, size olmayacak gereksiz yada işe yaramayacak bir seyi yapmiyor. Kesinlikle tavsiye ederim .
Nezih Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezih Karaca, Dermatoloji. Size Nezih Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dudak Dolgusu, Dermokozmetik Uygulamalar, Ozon Terapi, Punch Biyopsi, Diyabetik Ayak Tedavileri, Tıraş Biyopsi, Mohs Cerrahisi, Ben Haritası, Deri Eksizyonel Biyopsisi, Fototerapi.
Nezih Karaca adresi nerede?Nezih Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mahallesi Vali Konağı Caddesi Alp Palas No : 121-123 Kat 6 Daire : 11 Nişantaşı - Şişli / İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezih Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezih Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nezih Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nezih Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nezih Karaca hangi dilleri konuşuyor?Nezih Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nezih Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezih Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezih Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezih Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 112 hasta / danışan, Nezih Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar