Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli
az...z
Hocam 2004te vakıf gurebada kılınif şefiyken ablamın beyin ameliyatına girdi ve yuzde yüze basarıylâ gerceklesti ve 3 gün öncede babamın cok riskli beyindeki tümör ameliyatını çok başarılı bi şekilde gerçeklestirdi.babamda tümör olduğunu söyledikleri an hicbir doktor aramak sızın ilk ona geldk.gercekten çok profosyonel kendisi ve ekibinden Allah razı olsun var olsunlar..
su...r
selamlar ben suat tokdemir ben 2002 yılında hidrosefali ameliyatı yapan dr nezih özkan hocamıza çok şükranlarımı sunuyorum çok başarılı ameliyat yaptı kendisinden çok memnunum kendisinden allah razolsun saygılar
öm...e
ben ayağa kalkamıyordum doktorum beni amaliyat etti çok iyi oldum şimdi tekrar belden amalıyat olacam başka bir doktora çünkü doktorum vakıf grabadan ayrılmış çektirdiğim emeada doktorlar hayret ediyorlar seni amalıyat eden doktor nasıl bir amaliyat etmiş diye ne güzel bir amalıyat bu diyorlar biz böyle bir amaliyat görmedik diyorlar sayın doktorum nezih özkan ellerinden öpüyorum ellerin dert görmesin allah razı olsun
el...u
Merhaba, ben Nezih Özkan bey'in ameliyat ettiği bir hastasının yakınıyım. Başka doktorların %25 yaşama şansı verdiği hastamıza hem cesaret, hem de güven vererek çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Portakal büyüklüğünde olan bir tümör ve 11 saate yakın bir ameliyat.. İnanması zor geliyor fakat nezih bey inanılmazı gerçekleştirdi. Elbetteki ALLAHın izniyle herşey.Fakat kendisini hem insanı hemde mesleki yöneden tebrik etmek istiyorum. O bizim şansımızdı. ALLAH yolunu açık etsin. Sevgi ve saygılarımla
ha...t
1997 yılı ocak ayında Vakıf Gureba hastanesinde Doç.Dr.olarak yapmış olduğunuz bel fıtığı (patlamış bel fıtığı) ameliyatım sonucu sağlığıma kavuştum.Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat ve sonrası takip ve tedaviler esnasında, önce insan olarak sonra doktorum olarak şahsınızdan gördüğüm ilgiye sonsuz teşekkürler.Sizinle en kısa zamanda görüşmek umuduyla saygılarımı sunarım.HAYRİYE KAYAT KIRKLARELİ
Nezih Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezih Özkan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Nezih Özkan adresi nerede?Nezih Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezih Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezih Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nezih Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezih Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezih Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezih Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nezih Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Fatih Beyin Ve Sinir Cerrahları