em...l
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Beymer Tip merkezinde nöroloji uzmanı Dr nezihi hocama gittim .hocam samimiyeti ve guleryuzunu hatasına yansitabilen bir doktor.Tedavim çok olumlu devam etti.Hocak hastasını detaylı bilgilendiren bir doktor. Herkese de tavsiye ediyorum baş ağrısı ve kulak cinlamasinda uyguladığı Tms tedavisiyle çok iyiyim hocama minnettarım Bir çok hastalığın tedavisinde kullanılan tms tedavisini her kese tavsiye ediyorum
ar...e
Nezihi hocama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine geldim. Aylardır rahatsizligimin ne olduğu anlasilamadan her gece acil servislere taşındım ve hastaliklarim git gide daha da büyüdü. yürürken bile başım dönüyordu ve hastanedeki neredeyse tüm polikliniklerde muayene olmama rağmen hiçbir teşhis konulamadi. Sadece bir gunde tüm sikayetlerimin çözüme ulaşmasını sağladı kendisine çok teşekkür ediyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum
e....m
Doktor arkadaşımın tavsiyesiyle başvurduk kibar saygılı beyefendi kişiliği ile tam güvenimizi kazandı.çok memnun kaldık .böyle bir doktora gerçekten ihtiyacımız varmış
ah...t
Eşimin tedavisinde tanıdım sorduğum sorulara verdiği cevapları samimi ve çok aydınlatıcıydı bu doktor iyi ne yaptığını biliyor teşhis doğru tedavi doğru daha ne olsun.Allah şansını bahtını açık etsin
ha...n
.iş yerimde doktor araştırıken sizi önerdiler internetten araştırdık en iyi hekimde ki diğer hasta tavsiyelerini okuduk bizde gidelim dedik gittik gördük sonuçtan memnun kaldık bizden de hocamıza teşekkür1
yı...z
babamı dinleyen anlayan bir doktorumuz oldunuz.. Ailemizin doktoru oldunuz. Kızım büyüyünce sizin gibi doktor olmak istiyor Sanki Nöroloji doktoru değilmişsiniz gibi her konuda fikirlerinize başvuruyoruz Sıkılmadan dinliyor yardımcı oluyor yönlendiriyorsunuz... Ailemizin doktoru nöroloji doktorumuzu şiddetle öneriyorum saygılar
mu...a
kendisiyle ilk defa karşılaştım .Efendiliği ve yaklaşımıyla bana güven verdi. İlerleyen zaman içinde verdiği ilaç ve önerileriyle kendimi çok daha iyi hissediyorum.Dilerim kimse hasta olmasın da...Ama olursanız nöroloji ile ilgili bir sorununuz varsa Nezihi EREN' i şiddetle öneriyorum
sa...t
kızımın sağlık problemi nedeniyle tanıştım çok saygılı kibar ve beyefendiliğinizle hastama ve biz hasta yakınlarına rahatlatıcı samimimi konuşmalarınızla beni ve ailemi çok rahatlattınız. Hastalık hakkında bizi bilinçlendirmeniz ise bütün endişelerimizi yok etti. Ayrıca telefon la iletişim kurduğumuzda da hastamla ilgili bütün sıkıntılarımızda yardımcı oldunuz. Denizli için bir değersiniz.Sayın doktor BEYMER TIP MERKEZinin olmazsa olmazısınız. ... siz ve tüm doktorlarımıza başarılar dilerim
se...n
Uzun uzun anlatmaya gerek yok tek kelimeyle Dr.Nezihi Eren, son derece bilgili, hastaya saygılı, Uzmanlık konusuna tamamen hâkim bir hekimdir. Öneriyorum
er...l
Hocamızın tedavisinden çok memnun kaldık. Babam 9 yıldır rahatsızdı ve sorunlarından kurtuldu. Hocamıza internetten eniyihekim.com sitesinden ulaştık açık sözlü ü olması, hastaya açık açık her şeyi söylemesinden etkilendik. Olmayacak vaatlerde bulunmuyor. Aynı ilaçları devam ettirdi ve uyguladığı tedaviyle babam iyileşti. Bizi Her konuda bilgilendirdiler. Bu arada gelmişken Özel Beymer Tıp Merkezi sırf Nöroloji dalında hizmet vermiyor. Fizik tedavi-Cildiye ve Dahiliyede de çok değerli doktorları var gelmişken bu bölümlerden de faydalandık Yakınlarıma her kese tavsiye ederim
Nezihi Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezihi Eren, Nöroloji.
Nezihi Eren adresi nerede?Nezihi Eren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muratdede Mahallesi 384/2 Sokak No:4/A Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezihi Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezihi Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nezihi Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezihi Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezihi Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezihi Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Nezihi Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar