Doktor Muayenehanesi
Viral bir enfeksiyon sonucu geçirdiğim ciddi göz rahatsızlığımda vakit kaybetmeden kendisine başvurduk. İlgisi, güleryüzü ve doğru tanısıyla iyi ki Nezihi Hoca'yı tercih etmişiz dedik. En önemlisi de 9 aylık bebeğimi emzirdiğimi söylediğim için kendisi ilaç verirken çok titizlendi ve inanılmaz hassasiyet gösterdi. Böyle değerli hekimlerimiz iyi ki var. Bebeğimin göz kontrolleri için de severek kendisini tercih edeceğiz.
es...
Nezihi hocam yıllardır annemin ve tabiki ailemizin doktoru anneme yıllar önce katarakt ameliyatı yapmıştı geçen hafta kontrole gittik ameliyat ile ilgili hiç bir sorun olmadığını söyledi göz muayenesini yaparak gerekli ilaçlarını ve yeni gözlüklerini verdi her seferinde içimiz rahat bir şekilde ayrılıyoruz muayeneden. Kayınvalidemi ve kayınpederimi de götürdüm detaylı muayenesi, tüm sorularımıza verdiği detaylı bilgiler, sorunsuz iletişim ve kaliteli hizmet arayanlar muhakkak muayene olsun iyi ki varsınız nezihi hocam
z.....
Bebeğimizin ilk göz muayenesi için gittik gerek hemşireleri olsun gerek kendi çok ilgiliydi çokda güleryüzlü biriydi ilk defa rastgele gitmiştik ama bi sıkıntımız olursa tekrar gideriz
hi...r
Excimer laser çok istememe rağmen bir sürü soru işareti vardı kafamda. Basamak basamak yaşayacağım sorunları anlattı.. Eskişehir'in excimer laser konusunda bir numaralısı!!! Ümit Hastanesindeki hemşiresin Hilal Hanımda bir o kadar ilgili..
Nezihi Ün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nezihi Ün, Göz Hastalıkları. Size Nezihi Ün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nezihi Ün adresi nerede?Nezihi Ün adresini belirtmedi. Nezihi Ün yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nezihi Ün adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nezihi Ün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nezihi Ün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nezihi Ün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nezihi Ün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nezihi Ün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nezihi Ün hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nezihi Ün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.