Aldığı Eğitimler
Standardize Mini Mental Test
Vajinismus Tedavisi
Şema Terapi
ez...z
Nida hanımla yaklaşık 2 senedir anksiyetem ve panik atağım üzerine çalışıyoruz. İnanılmaz güler yüzlü ve sevecen bir yaklaşımı var. Çok fazla yol kat ettiğimize inanıyorum. Samimiyeti sayesinde her konu üzerinde konuşabiliyoruz seanslarımız haricinde ilgili tavrı çok mutlu ediyor. Terapiye başlama konusunda tereddütlerim vardı fakat bunları birlikte yendik daha gideceğimiz çok fazla yol olduğunu biliyorum. İyi ki başlamışım diyebilirim.
Nida hanımla 1 yıl kadar terapi sürecim oldu.
Kendisi güler yüzülü ve anlayışlı . Nida hanım sayesinde hastalığımdan kurtuldum resmen yeniden doğdum danışanına yaklaşımı ve tutumu çok olumlu ve güvende olduğunuzu hissettiriyor kendisini tanıdığım için çok mutluyum ve ne mutlu ki nida hanım karşıma çıktı. Güvenle kendisine kendinizi açabilir ve anlatabilirsiniz ..
Nida hanımla duygusal olarak çöküşte olduğum bir dönemde tanıştık ve yas süreciyle ilgili çalıştık. Samimiyeti ve ilgisiyle kayıp ve yas sürecinde yaşadığım duygusal problemleri farklı açıdan bakmamı sağlayarak desteğiyle üstesinden gelebildim. Seanslarda görüşülen konulara hakimiyeti ve anlayışı sayesinde seans süreci çok verimli geçiyor. Sean sürecindeki örneklemeleriyle birçok konuda farkındalık kazanmamı sağlayarak, bakış açımı değiştirdi. İyi ki yollarımız kesişmiş Nida hanımla..
Nida hocamla 1.5 yıl boyunca düzenli olarak çalıştık. Farklı bir sebeple başvurduğum Nida hocamla birlikte bambaşka sorunları fark ettik ve üzerine çalıştık özellikle seanslarda bana örneklerle durumumu anlatması daha iyi anlamamı sağladı. Paylaşamadığım durumları samimiliği sayesinde paylaştım. Seanslar haricinde sorunlarıma yönelik olarak bana önerdiği kitap tavsiyeleri beni çok memnun etti kendi kendimi anlama sürecime çok büyük faydası oldu. Seanslarda konuşulanlara sürekli hakim ve seans süresi çok verimli geçiyor. Güler yüzlü ve etkili iletişimiyle sadece anlaşıldığımı hissetmem bile beni çok rahatlattı. Çok etkili bir süreç geçiriyoruz.
ö.....
Sosyal kaygılarımdan dolayı çözüm aramak için Nida Hanım'dan psikolojik terapi aldım. İlk seanstan itibaren öncelikle problemin ne olduğunu belirleyebilmek ve tanıyı koyabilmek için belirli bir süre seanslara devam ettik. Ve gerçekten de bir süre sonra gerçek probleme ulaşabildik. Ardından Nida Hanım bu probleme yönelik çözümleri bana gösterdi ve öğrenmemi sağladı diyebilirim. Özellikle seanslar dışında da kitap önerilerinde bulunarak öğrenme sürecimi hızlandırmamı sağladı. Bugünkü durumumda bu yöntemleri kendim de öğrendiğim için günlük yaşamımdaki problemlere de uygulayabiliyorum. Yani aslında seanslarda nasıl hayatınıza çözümü uygulayabileceğinizi öğreniyorsunuz. Günlük yaşamınızda değiştirmek istediğiniz, size rahatsızlık veren durumlara alternatif çözümler üretebilmek ve bunları nasıl uygulayabileceğinize dair bilgiler öğrenmek bu süreçteki en faydalı kazancımdı. Nida Hanım'ın bu bilgiler için doğru kişi olduğunu düşünüyorum. Nida Hanım'dan gönül rahatlığıyla terapi alabilirsiniz. Seanslarda da samimi bir şekilde problemlerimi dile getirebildim ve dinlenildim. Zaten bu süreçte dinlenildiğinizi hissetmek bile iyi hissettiriyor.
k....g
Nida Hanım çok enerjik ve güler yüzlü. Bir sonraki seansım için gün sayıyordum. Kendisine çok teşekkür ederim,kısa sürede benim de hayattaki motivasyonum yükseldi.
gü....
Zor anımda tesadüfen randevu alarak gitmiştim. 2yila yakın tedaviye devam ettim olumlu sonuçlar aldım. Her seansta süremizi verimli kullanmak, dinlerken samimi olması, her seansta bir önceki seanslarda konuşulanlara hakimiyeti, yapıcı sorular ile farkındalık sağlaması tedavim süresince etkili olduğunu söyleyebilirim. İyiki yolumuz kesişmiş.
y.....
İlk kez, yoğun duygusal değişiklikler yaşadığım dönemde ziyaret ettim ve randevular boyunca gerçekten çok faydası dokundu. Randevu öncesi hiç uzun süreler boyu hastanede beklemek zorunda kalmadım. Çok memnun kaldığım bir psikolog.
a....a
Nida hanım ile terapiye bir yılı aşkın süredir devam ediyorum. Kendimi çok güvende hissediyorum. Anlaşıldığımı ve dinlendiğimi her seansta -Nida hanımın verdiği örnekler- sorduğu sorular ile hissediyor ve anlıyorum. Kendimi her halimle ortaya koyup, sevmemde bana çok güzel rehber oluyor. Verdiği güven sayesinde ilerlemenin daha kolay olduğunu düşünüyorum.
i̇...s
Nida hanımdan bir süredir psikoterapi desteği alıyorum. Empatik yaklaşımı ile sorunlarımı çözmemde çok yardımcı oldu. Rahatlatıcı ve sizi anladığını hissettiren bir tavrı var. Sürecin devam etmesine rağmen şimdiden çok iyi geldiğini hissediyorum. Her kese tavsiye ederim.
Nida Biçen Koca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nida Biçen Koca, Psikoloji. Size Nida Biçen Koca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Psikoloji Randevusu.
Nida Biçen Koca adresi nerede?Nida Biçen Koca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ondokuz Mayıs Mah. Begonya Sokak. No:12 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nida Biçen Koca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nida Biçen Koca uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nida Biçen Koca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nida Biçen Koca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Nida Biçen Koca hangi dilleri konuşuyor?Nida Biçen Koca ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nida Biçen Koca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nida Biçen Koca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nida Biçen Koca hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Nida Biçen Koca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nida Biçen Koca hangi sigortaları kabul ediyor?Nida Biçen Koca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu