2021 yılında İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ergoterapi Bölümünden mezun oldu. Eğitim sürecinde pediatri, nöroloji, psikiyatri, az gören rehabilitasyonu, parkinson rehabilitasyonu alanlarında staj yaparak deneyim elde etmiştir. Şu an pediatri alanında hizmet vermektedir. Ayrıca Floortime ve Beslenme alanında spesifik çalışmaktadır.

Eğitimler;
• DIR Floortime 201 Terapisti
•Pediatrik Yeme Bozukluklarına DIR Bakış Açısı ile Bütünsel Yaklaşım Kursu I 2022
• Life Kinetik & Hareket Eğitimi I 2021
• DIR Floortime (101) Başlangıç Düzeyi Eğitimi I 2021
• Ergoterapi-Dil Konuşma Terapisi-Floortime Terapisi Perspektifinden Öğrenme Piramidi ve Kullanımı I 2021
• I. Riskli Bebeklerde Güncel Gelişmeler Sempozyum I 2021

• Çalışma Belleği Ölçeği Uygulayıcı Eğitimi I 2021
• Çocuk Değerlendirmeye Kullanılan Dikkat Testleri Uygulayıcı Eğitimi I 2021
• Ankara Gelişim Tarama Envanteri Uygulayıcı Eğitimi I 2021

Çalışma Alanları;
Pediatrik Ergoterapi, Duyu Bütünleme, Pediatrik Yeme Bozuklukları, Az Gören, Otizm Spektrum Bozukluğu, Uyaran Eksikliği, Down Sendromu, Serebral Palsi, Dispraksi, Dehb, Gelişimsel Gecikmeler, Erken Müdahale, Öğrenme Güçlüğü, Disleksi, Diskalkuli, Disgrafi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Randevu +7 daha fazla

Dans ve Hareket Terapisi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

El Rehabilitasyonu

Sahibiata mah. Furgan Dede cad. No:41 Ofis No:401 Tezcan Plaza, Meram, Konya

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Randevu +11 daha fazla

Dans ve Hareket Terapisi

Down Sendromu Psikiyatrik Ergoterapi

Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)

Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Alin's Ergoterapi ve Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi Ergoterapi Randevusu

Oğlumuz için psikiyatri doktoru ergoterapi almamızı önerdi. İnternette arastirirken Nida hanım ile irtibata geçtik. Daha ilk telefon görüşmemizden itibaren samimi, iletişimi yüksek, işinin ehli olduğu izlenimi bizde oluşmuştu. Tüm süreç boyunca bu ilk izlenimimiz hiç değişmedi. Oglumuzla çok yararlı bir süreç geçirdi. Oğlumuz hiç yadirgamadi hemen adapte oldu. Terapiye koşarak gider oldu. Aşırı çekingenlik, adım atarken bile ürkme, farklı ortamları yadirgama, öğrenmede zorlanma, komut almama vb. durumlarda çok çok güzel gelismeler oldu. Biz süreci Nida hanımın üstün gayretiyle tamamladık. Evladimizla ilgili endişelerimizin had safhada olduğu zamanlarda gerçekçi yaklaşımı bizim içinde terapi oldu. Oğlum ve biz Nida hanimi çok sevdik arada ziyaret ediyoruz.

Konum: Alin's Ergoterapi ve Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi Diğer

Nida Hanıma sosyal medya aracılığı ile ulaştım. Çocuğumun duyusal hassasiyetleri ve dikkat probleminde destek almak için ulaşmıştım. Yurtdışında olduğumuz için seanlarımızı online olarak yaptık. Ve seanslar içerisinde kurduğumuz iletişim ile çok faydasını gördüm. Aralıklarla seanslarımıza devam ediyoruz. Online destek içinde tavsiye ederim

Konum: Online Danışmanlık Ergoterapi Randevusu

17 aylık çocuğumda benden ayrılırken yoğun ağlama süreçleri yaşıyorduk. Ayrıca kendi kendine oyun oynama malesef yoktu. Oyuncaklar hiç dikkatini çekmezdi. Nida Hanım'la başladığımız seanslarda çok güzel ilerledik. Artık hem birlikte hem kendi kendine oyun kurup oynayabiliyor. En güzel yanı aramızdaki güvenli bağı kurabildik. Bende nasıl oyun oynamam, iletişim kurmam gerektiğini görmüş oldum. Nida Hanımla beraber yaptığımız ebeveyn seansları çok katkı sağladı. Seanslarımızı artık tamamladık.

Telefon numarası doğrulandı

30 aylık kızımda beslenme problemi nedeniyle doktorumuzla yaptığımız görüşme sonrasında yönlendirildik. Kendi araştırmalarımız sonucunda Nida Hanım'a ulaştık. Kızım sadece püre ile besleniyor, yumuşak gıdalar dahil hiç çiğneme becerisi gelişmemişti. Ayrıca bunlar içerisinde besin seciciliğide başlamıştı. Nida Hanım'la başladığımız süreç ile kızımın ciğneme becerisinde çok fazla yol kattettik. Sağlıklı nir sekilde yemeklerimizi sürdürebiliyoruz. Şu an aralıklı takip ile Nida Hanımla hala iletişim kuruyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

Nida hanım çok ilgiliydi bizimle kendisinden çok memnun kaldım yeme bozukluğu için başvurduk baya yol kat ettik bizim takvimimize uymuyorum çalıştığımız için yine de verimli çalışmaları yaptı kendisinden çok memnunduk.Özellikle yeme bozukluğu problemimizi aşmamız da yardımcı oldu sorunumuza çözüm buldu güler yüzlü ilgili.Hem çocukla hem de bizimle iyi bir iletişim kuruyordu.

Telefon numarası doğrulandı

Nida hanımın 3 senedir tanıyorum kendisi çok zarif ve çok anlayışlı kızım 3 senedir gidiyor bir dönem ara verip tekrar başladık ergoterapi konusunda baya ilerledik.Yemek konusun da ve bazı nesnelere dokunma konusun eğitim aldık %100 başarılı gördüm.Seans sonrasında kızım yemediklerini yedi dokunmadı şeylere dokundu toprak sevmiyordu toprakta oynamaya başladı baya faydalı oldu.Kendisi bir kurum da çalışıyordu pedogoğun yönlendirmesi ile gittik kendisine daha sonra kurumdan ayrıldı ofis açınca kendisine devam ettik.

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumda yemek yeme sorunu vardı. Isırmayı bilmiyordu. Nida Hanım'a ulaştık ve yaklaşık 3 aydır devam ediyoruz. Çok ciddi ilerleme sağladık. Şuan eskisine göre çok daha iyi. Nida Hanım çok canayakın ve ilgili bir uzman. Bize çok içten ve samimi davrandı. Süreçten çok memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

İkizlerimden birinde otizm şüphemiz vardı ve Nida Hanım'a ulaştık. İsmiyle seslendiğimizde cevap vermiyordu. İkiziyle kıyasladığımda göz teması kurmuyordu. Gittiğimiz psikiyatrist otizm teşhisi koydu. Nida Hanım otizm olmadığını söyledi ama yine de desteğe başladık. Yaklaşık 2 ay devam ettik. Artık ismiyle çağırdığımızda hemen bakıyor, göz teması kuruyor. Ayrıca kardeşleriyle uyumu arttı. Birlikte oynuyorlar, birşeyler paylaşıyorlar. Kelimeleride kullanmaya başladı. Nida Hanım çok güleryüzlü bir uzman. Çok demoralize olmuştuk ama anne baba olarak bizi çok güzel motive etti. Yaklaşımı ve ilgisi çok güzeldi. Sonrasında götürdüğümüz 4 psikiyatristte otizm olmadığını söyledi. Nida Hanım'la geçirdiğimiz süreçten çok memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Çocuğumun aşırı hırçınlığı sebebiyle ulaştık Nida Hanım'a. Oğlum paylaşmayı bilmiyordu, toplum içine girmiyordu,berbere gitmiyordu, avm ye bile gidemiyorduk. Yaklaşık 9 aydır devam ediyoruz.Artık daha sosyal bir çok oldu. Ortamlara girebiliyoruz. Berbere giderken Nida Hanım'da bizimle birlikte geldi. Süreçte yanımızda oldu. Şuan birlikte gezmeye, düğüne bile gidebiliyoruz. Bu bizim için çok imkansızdı. Oğlum Nida Hanım'ı çok seviyor ve çok güveniyor. Bizde bu süreçte Nida Hanım sayesinde nasıl davranmamız, nasıl tepki vermemiz ve müdahale etmemiz gerektiğini öğrendik. Nida Hanım çok sabırlı ve bizleri çok güzel dinliyor. Gerçekten birebir ilgileniyor ve çok özverili.

Randevu doğrulandı

Yaklaşık 2 aydir oğlumdaki duyu butunleme eksikliği üzerine çalışıyoruz. gayet ılımlı uyumlu bir yaklaşımı var doktorunuzun. Yavaş yavaş etkilerini de görmeye başladım. Oğlumun yeme alışkanlığında yumuşak şeylere dokunamamak durumunda iyileşmeler var. Seanslarimiz devam ediyor. Umuyorum ki gayet güzel sonuçlar alacağız.