Trabzon’da 1990 yılında doğdum.
Trabzon Lisesini bitirdikten sonra girdiğim Istanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2013 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim ve sonrasında psikoterapi ve psikoloji ilgili çeşitli eğitimlere katıldım.

2015 yılında başlamış olduğum APA Onaylı Uluslararası geçerliliği olan Oyun Terapisi eğitimimin uygulamalı süpervizyonuna ve alanımla ilgili çeşitli eğitimler almaya hala daha devam etmekteyim.

Mezun olduktan sonra Okul psikoloğu olarak başladığım mesleğime Trabzon Neş’e Erberk Anaokulu’nda ve sonrasında 3 yıl TED Trabzon Koleji’nde devam ettim.

2017 itibariyle Karadeniz Farkındalık Enstitüsü olarak kurduğum merkezimizde Çocuk, Ergen, Yetişkin ve Ailelere Danışmanlık vermeye devam ediyorum.

Psikolog Nida KAZANCIOĞLU Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
2. Nolu Beşirli Mah. Devlet Sahil Yolu Cad. Yıldız Apt. No:126 Kat:1 D:1, Ortahisar, Trabzon

EMDR Terapi

Oyun Terapisi +2 daha fazla

Çocuk ve Ergenler için EMDR

2. Nolu Beşirli Mah. Devlet Sahil Yolu Cad. Yıldız Apt. No:126 Kat:1 D:1, Trabzon

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Nida Kazancıoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle