Trabzon Lisesini bitirdikten sonra girdiğim Istanbul Arel Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2013 yılında mezun oldum. Üniversite eğitimim ve sonrasında psikoterapi ve psikoloji ilgili çeşitli eğitimlere katıldım.
2015 yılında başlamış olduğum APA Onaylı Uluslararası geçerliliği olan Oyun Terapisi eğitimimin uygulamalı süpervizyonuna ve alanımla ilgili çeşitli eğitimler almaya hala daha devam etmekteyim.
Mezun olduktan sonra Okul psikoloğu olarak başladığım mesleğime Trabzon Neş’e Erberk Anaokulu’nda ve sonrasında 3 yıl TED Trabzon Koleji’nde devam ettim.
2017 itibariyle Karadeniz Farkındalık Enstitüsü olarak kurduğum merkezimizde Çocuk, Ergen, Yetişkin ve Ailelere Danışmanlık vermeye devam ediyorum.
Çocuk ve Ergenler için EMDR
2. Nolu Beşirli Mah. Devlet Sahil Yolu Cad. Yıldız Apt. No:126 Kat:1 D:1, Trabzon
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Nida Kazancıoğlu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nida Kazancıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nida Kazancıoğlu, Psikoloji. Size Nida Kazancıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Oyun Terapisi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergenler için EMDR.
Nida Kazancıoğlu adresi nerede?Nida Kazancıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 2. Nolu Beşirli Mah. Devlet Sahil Yolu Cad. Yıldız Apt. No:126 Kat:1 D:1 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nida Kazancıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nida Kazancıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nida Kazancıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nida Kazancıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nida Kazancıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.