Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
f...
Nida Hanım'ı hastaneden tanıyorum, uzun zamandır takip ediyordum randevu alabilmek için. Depresyon sebebiyle başvurdum. Süreçten memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.
b...
Online tanıştım kendisiyle sosyal medya üzerinden. Çok güler yüzlü ve cana yakın. Sevgilimden ayrılmıştım, ailevi sorunlarım da vardı ve depresyondaydım. Beni resmen çukurumdan çıkardı, çok memnun kaldım. Herkese öneririm koşulsuz.
e...
Nida Hanıma çift terapisi için başvurduk ve kendisinden inanılmaz memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
t...
Nida Hanıma panik atak sebebiyle başvurdum. Çok sıcak ve içten yaklaştı. İlk görüşte güven verdi. Sonraki süreçlerimden de çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.
s...
Online üzerinden Nida Hanım'a ulaştım. Anksiyete ve stres sebebiyle başvurdum. Uyku problemlerim vardı ve düzenli katılımımdan dolayı uykularımı düzenlememe yardımcı oldu. Günlük anksiyetelerim de belirgin bir fark hissediyorum. Kendisi çok rahatlatıcı bir ses tonuna sahip, her seansın gelmesini iple çekiyorum. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum. Mutlaka herkes bir psikologla çalışmalı bence.
m...
Nida Hanım ile 3 seans yapmıştık hastanede çalışırken. Korkularım vardı. BDT ile çalıştık, bana çok iyi geldi. Korkularımda azalmalar oldu. Tavsiye ederim.
ç...
Biz online ulaştık Nida Hanım'a, çift terapisi aldık. Eşimle bir süre sorunlar yaşadık, bitmeyen sorunlar, birbirimize nasıl zaman ayırmamız gerektiğini iş ile eş arasındaki ayrımı fark etmemiz konusunda bize çok desteği oldu. Her seans sonra değişim olmuyor diyordum ama aslında büyük bir değişimin içindeydik eşimle. Hayatta her şeyin bir zamanı olduğunu ve zamanın en kıymetli şey olduğunu, bunu da en kıymetlilerimizle geçirmemiz gerektiğini öğretti Nida Hanım bize. Neredeyse 1 yıla yakın zaman terapi aldık. En önemlisi de hem bir uzman hem güvenebileceğin bir insan oluyor ve destekleri ile hayata birbirimize bakış açımız değişti.
g...
Stresten dolayı kontrol altına alamadığım anksiyete ve kaygı bozukluğum sebebiyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nida Hanım'a başvurdum. Kendisi sabırla ve özenle kısa sürede sorunumu çözdü. Ayrıca bilinçaltımda hayatıma engel olan benim bile fark etmediğim bir takım sorunları tespit ederek yaşam kalitemi artırdı. Kendisini kesinlikle tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.
t...
Yaşadığım iyi/kötü olaylara karşı davranışlarımı kontrol edemiyordum. Özellikle sosyal ve iş hayatımı etkilediğinde Nida Hanım’a başvurdum. Kendisi dikkatle ve özenle bana yardımcı oldu. Hatta bu süreci devam ettirme kararı aldım, bana çok iyi geldi. Kendisini tereddütsüz tavsiye ederim.
r...
KPSS'ye hazırlanırken yoğun bir depresyon ve kaygı yaşıyordum, hayata karşı bir tükenmişlik hissim vardı, kendi başıma yenemeyeceğimi fark ettim ve profesyonel destek almak istedim. Nida Hanım'la öyle tanıştık. Görüşmelerimiz bana çok iyi geldi. Süreci birlikte sağlıklı bir şekilde yürüttük. Sonunda gerçekten çok memnun ayrıldım. Hayata karşı farkındalıklarım ve önceliklerim değişti. Bu konuda destek almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Nida Koyun Paşalı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nida Koyun Paşalı, Psikoloji. Size Nida Koyun Paşalı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi.
Nida Koyun Paşalı adresi nerede?Nida Koyun Paşalı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenişehir Mah. Konak Sk. No:9/1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nida Koyun Paşalı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nida Koyun Paşalı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nida Koyun Paşalı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nida Koyun Paşalı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nida Koyun Paşalı hangi dilleri konuşuyor?Nida Koyun Paşalı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nida Koyun Paşalı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nida Koyun Paşalı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nida Koyun Paşalı hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nida Koyun Paşalı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nida Koyun Paşalı hangi sigortaları kabul ediyor?Nida Koyun Paşalı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar