2020 yılında Özyeğin Üniversitesi İngilizce psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum.Mezuniyetim sonrası uzmanlaşmak istediğim alan hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla psikolojinin birçok alanında çeşitli stajlar yaptım ve 2021 yılında İstanbul Gedik Üniversitesi klinik psikoloji alanında yüksek lisans eğitimime başladım. Yüksek lisans eğitimimi ise yüksek onur öğrencisi olarak tamamladıktan sonra uzman klinik psikolog olarak çeşitli hastane,tıp merkezleri ve spor kulüplerinde görev aldım. Şu anda ise İzmit'te bulunan Uzm.kl.psk.Nida Koyun danışmanlık merkezinde yüz yüze ve online olarak danışan görmekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi, Kredi kartı

Psikoloji Randevusu +1 daha fazla

Yenişehir Mah. Konak Sk. No:9/1, İzmit, Kocaeli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı

Aile Danışmanlığı +20 daha fazla

Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme

Beck Depresyon Ölçeği

Beier Cümle Tamamlama Testi

Röportaj

Nida Hanım'ı hastaneden tanıyorum, uzun zamandır takip ediyordum randevu alabilmek için. Depresyon sebebiyle başvurdum. Süreçten memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

Online tanıştım kendisiyle sosyal medya üzerinden. Çok güler yüzlü ve cana yakın. Sevgilimden ayrılmıştım, ailevi sorunlarım da vardı ve depresyondaydım. Beni resmen çukurumdan çıkardı, çok memnun kaldım. Herkese öneririm koşulsuz.

Nida Hanıma çift terapisi için başvurduk ve kendisinden inanılmaz memnun kaldık. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

T

Nida Hanıma panik atak sebebiyle başvurdum. Çok sıcak ve içten yaklaştı. İlk görüşte güven verdi. Sonraki süreçlerimden de çok fayda gördüm. Tavsiye ederim.

Online üzerinden Nida Hanım'a ulaştım. Anksiyete ve stres sebebiyle başvurdum. Uyku problemlerim vardı ve düzenli katılımımdan dolayı uykularımı düzenlememe yardımcı oldu. Günlük anksiyetelerim de belirgin bir fark hissediyorum. Kendisi çok rahatlatıcı bir ses tonuna sahip, her seansın gelmesini iple çekiyorum. Çevremdekilere de tavsiye ediyorum. Mutlaka herkes bir psikologla çalışmalı bence.

Nida Hanım ile 3 seans yapmıştık hastanede çalışırken. Korkularım vardı. BDT ile çalıştık, bana çok iyi geldi. Korkularımda azalmalar oldu. Tavsiye ederim.

Ç

Biz online ulaştık Nida Hanım'a, çift terapisi aldık. Eşimle bir süre sorunlar yaşadık, bitmeyen sorunlar, birbirimize nasıl zaman ayırmamız gerektiğini iş ile eş arasındaki ayrımı fark etmemiz konusunda bize çok desteği oldu. Her seans sonra değişim olmuyor diyordum ama aslında büyük bir değişimin içindeydik eşimle. Hayatta her şeyin bir zamanı olduğunu ve zamanın en kıymetli şey olduğunu, bunu da en kıymetlilerimizle geçirmemiz gerektiğini öğretti Nida Hanım bize. Neredeyse 1 yıla yakın zaman terapi aldık. En önemlisi de hem bir uzman hem güvenebileceğin bir insan oluyor ve destekleri ile hayata birbirimize bakış açımız değişti.

Stresten dolayı kontrol altına alamadığım anksiyete ve kaygı bozukluğum sebebiyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nida Hanım'a başvurdum. Kendisi sabırla ve özenle kısa sürede sorunumu çözdü. Ayrıca bilinçaltımda hayatıma engel olan benim bile fark etmediğim bir takım sorunları tespit ederek yaşam kalitemi artırdı. Kendisini kesinlikle tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.

T

Yaşadığım iyi/kötü olaylara karşı davranışlarımı kontrol edemiyordum. Özellikle sosyal ve iş hayatımı etkilediğinde Nida Hanım’a başvurdum. Kendisi dikkatle ve özenle bana yardımcı oldu. Hatta bu süreci devam ettirme kararı aldım, bana çok iyi geldi. Kendisini tereddütsüz tavsiye ederim.

R

KPSS'ye hazırlanırken yoğun bir depresyon ve kaygı yaşıyordum, hayata karşı bir tükenmişlik hissim vardı, kendi başıma yenemeyeceğimi fark ettim ve profesyonel destek almak istedim. Nida Hanım'la öyle tanıştık. Görüşmelerimiz bana çok iyi geldi. Süreci birlikte sağlıklı bir şekilde yürüttük. Sonunda gerçekten çok memnun ayrıldım. Hayata karşı farkındalıklarım ve önceliklerim değişti. Bu konuda destek almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.