.....
Tek kelime ile mükemmel.
Dişlerimi kurtardığı için kendisine çok teşekkür ediyorum.
Saygilarimla .
Yusuf NATOK
mu...z
Kesinlikle İşinde uzman kafanızda acabalar olmadan gidip tedavi olabileceğiniz başaralı bir hekim tavsiye ile gittim ve fazlasıyla memnun kaldım kendisine ayrıca teşekkür ederim.
fi...k
iyi bir hekim. herşeyden önce bilgili ve insanı bilgisi ile doyuran bir hekim. diş eti çekilmelerimin diş eti hastalığından değil yanlış yapılan protez nedeniyle çenemin kapanışının değişmesinden kaynaklandığını söyledi. ve beni endişelerimden arındırdı. teşekkür ederim.
ar...n
gerçekten işini düzgün ve titiz bir şekilde yapan bir doktor güvenerek kendinizi emanet edebilirsiniz.çok zorlu bir ameliyatta tanıştık iyiki tanışmışız.
Nida Özbek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nida Özbek, Periodontoloji.
Nida Özbek adresi nerede?Nida Özbek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi No: 340/6 Erenköy Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nida Özbek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nida Özbek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nida Özbek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nida Özbek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nida Özbek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nida Özbek hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nida Özbek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Periodontologlar
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Periodontologlar
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Periodontologlar
Kadıköy bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Periodontologlar
Kadıköy bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Periodontologlar
Kadıköy bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Periodontologlar