4 Boyutlu Ultrason
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
Lazer İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi
Nihal Kalelioğlu Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Menopoz Tedavisi
Çoğul Gebelik Takibi
İdrar Kaçırma
İkili Tarama Testi
gü....
Merhabalar, Nihal hn benim 19 yaşından bu yana doktorum. Gerek bankadayken gerekse istifa ettikten sonra uzak olmasına rağmen kendisinden ayrılamadım. İki çocuğumun ve şuanki yolcumun hekimi. Mesleğinde çok iyi ve bilgili olmasının yanında, naiflik ve kibarlıkta, anlayış ve güler yüzde zirvede. Gözünüz kapalı kendinizi ve bebeğinizi teslim edebileceğiniz mükemmel bir insan ve hekim. Minnet, saygı ve sevgilerimle kendisine ve kendi gibi olan çalışanı Kadriye hn a teşekkür ediyorum.
me...k
Tavsiye üzerine Nihal hanıma gittim hamile kalamıyordum birçok doktora gittim çözüm olmamıştı Nihal hanıma gittiğimden 5-6 ay sonra hamile kaldım şu an 5 aylık bir bebeğim var. Nihal hanım işini çok iyi yapan hastasına çok iyi davranan bir hekim ben onu yeri geldi gece gündüz aradım hepsinde cevapladı kesinlikle tavsiye ederim
se...ş
18 senedir Nihal hanıma gidiyorum rutin kontrollerim için çok mükemmel bir hekim ayrıca 2 doğumumu da nihal hanım yaptı hastalarını çok iyi yönlendiriyor bilgili sıcakkanlı bir doktor ben çok memnunum
em...r
Nihal hanıma ilk olarak tesadüfen gittim 2 doğumumu da kendisi yaptı her yıl da kontrollerim için gidiyorum çok memnunum güvenilir işinde başarılı bir doktor hiçbir sıkıntı yaşamadım
Nihal hanımdan çok memnun kaldım kontroller için de kendisine gidiyorum işinde çok profesyonel kafanızda soru işareti kalmıyor net cevaplar veriyor çok candan biri tavsiye ederim
öz...n
3 aylık hamileydim kanamalarım olduğu için düşük riskim vardı başka bir doktara gidiyordum fayda görmedim sonrasında tavsiye üzerine nihal hanıma gittim ne yapmam gerektiğini bana anlattı psikolojik olarak da rahatlattı sorduğum her soruya cevap verdi hamilelik sürecim rahat geçti doğumumu da kendisi yaptı çok rahat oldu kendisine çok teşekkür ederim
be...k
Nihal hanım aile doktorumuz ailem çok memnun olduğundan dolayı rutin kontrollerim için kendisine gidiyorum çok memnun çok bilgili her soruna çözüm bulabilen çok yardımcı aynı zamanda çok naif biri
öz...ş
Yapıkeredi bankası çalışanıyım. Kurumumun çalıştığı bir hekim olduğu için gitmiştim. Biraz panik biriyim ve hocama gittiğimde çok rahatlattı. Bilgisine ve tecrübesine güvendiğim bir hekim.2 gebelik takibi ve doğum yaşadım Hocamla. Gebeliğin bir boyutuda psikolojik boyutudur. Herşeyi sade bir dille anlattığı için çok rahat ettim. Çok rahat gebelik ve doğum gerçekleştirdim. Benim yönlendirmemle kızkardeşimde gitti ve memnun kaldı. Herkese tavsiye ediyorum.
t....
Referans üzerine gittim Nihal Hocam'a. Bilgileriyle İnsanı çok rahatlatıyor. Güvenerek ruhunuzu teslim edebiliyorsunuz diyebilirim. Tedavisinden çok memnun kaldım. İstediğim sonuca ulaşabildim. İlgisi ve alakasından dolayı herkese tavsiye ediyorum.
se...y
Doktorum Nİhal Hanım, mesleki bilgisi daima tatmin edici, hastasına karşı son derece ilgili, her zaman çok anlayışlı ve her daim sabırla sorularıma cevap veren çok muhteşem bir kadın doğum doktorudur.
Ben 14 yıllık hastasıyım, kendisine teşekkürlerimi ve iyi dileklerimi gönderiyorum. Uzun yıllar başarıyla bana ve birçok kadına doktor ve yol gösterici olmasını diliyorum. SAYGILARIMLA
Serpil Bozkurt Doğanay
Nihal Kalelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihal Kalelioğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nihal Kalelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, 4 Boyutlu Ultrason, İdrar Kaçırma, Spiral Taktırma, Doğum Kontrol, Kürtaj, Rahmin Alınması, Rahim İçi Kalınlaşma.
Nihal Kalelioğlu adresi nerede?Nihal Kalelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mh., Vedat Günyol Cad. Elvan Sk. No:11 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihal Kalelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihal Kalelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihal Kalelioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihal Kalelioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nihal Kalelioğlu hangi dilleri konuşuyor?Nihal Kalelioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nihal Kalelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihal Kalelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihal Kalelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihal Kalelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Nihal Kalelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nihal Kalelioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Nihal Kalelioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları