Uzman Klinik Psikolog Nihal Karagöz İstanbul Beykent Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirmiştir. 4 yıl boyunca çeşitli yerlerde stajını yapmış, ayrıca 2 yıl MedicalPark Hastanelerinde staj yapmıştır. İlk yılında organ nakli kısmında, organ nakli psikoloğunun yanında, 2.yılında ise "Hamilelik ve Kadın Depresyonu" üzerine çalışmıştır. Mezun olduktan sonra Esenyurt Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayıp uzmanlığını almıştır.
Klinik Psikoloji Enstitüsü’nden projektif ve objektif testleri eğitimini de aldıktan sonra Alp Karaosmanoğlu’ndan “Şema Terapi” eğitimi alarak 15-25 yaş arası gençlerle çalışmaya başlamıştır.
4 yıl ergen ve gençlerle çalıştıktan sonra süresi sınırlı “Dinamik Psikoterapi” eğitimi ve “Bütüncül Oyun Terapisi” eğitimi almıştır ve son 4 yıldır kadın ve çocuk üzerine odaklanarak çalışmaya devam etmektedir.

“Yaşam Boyu Öğrenme” kavramına inanan Karagöz, farklı dallarda eğitimler almaya devam etmektedir. Amacı “Toplumda kadın, çocuk ve aile” üzerine eğitimlerini tamamlamaktır.
Kendisinin bunların dışında “Kadınlarda Cinsel İşlev Bozuklukları” ile ilgili eğitimleri de mevcuttur.
Ayrıca 2022 yılında kurmuş olduğu Dönüşüm Psikolojik Danışmanlık Merkezi’nde yüz yüze ve online şekilde hizmet vermektedir.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz
Atatürk Mh.Ertuğrul Gazi Sk.Metropol İstanbul Sitesi B Blok D:226 K:13, Ataşehir, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri +72 daha fazla

Aile İçi İletişim Sorunları

Atatürk Mh.Ertuğrul Gazi Sk.Metropol İstanbul Sitesi B Blok D:226 K:13, İstanbul

T
Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Psikoloji,uzun süredir ilgi duyduğum fakat mental olarak hazır hissetmediğimi düşündüğüm bir alandı.Sorunlarını sadece kendisinin çözebileceğine inanan biri olarak;daha önce beni tanımayan biriyle konuşmak itiraf etmem gerekirse kafamda biraz defansif düşünceler oluşmasında rol oynamıştı.Fakat tüm bu ön yargılarımı bir kenara bırakıp, bu yola çıkmak istedim. 20 seansı tamamlamış biri olarak;İyi ki diyorum.
Nihal Hanım'a en çok: Kendimin farklı varyasyonlarını görmeme vesile olduğu, beni yargısızca ve her seferinde aynı samimiyetle dinlediği, danışan ve terapist olarak koyduğumuz görünmez mesafenin sıcaklığını her daim hissettirdiği için minnettarım.
Bu yolculuğa onunla başladığım ve halen devam ettiğim için şanslı hissediyorum.
Kendisine yeterince açık ve dürüst olduğum her an,harika geri dönüşler aldığımı görüyorum.
Yargılardan bunalmış biri olarak,kendisiyle yargısızca yürümek çok kıymetli.
Var olun Nihal Hanım.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Çok teşekkür ediyorum içten yorumunuz için..Sizde sağolun varolun

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Eylül 2023’te başladığım terapi seanslarında 9.ayı geride bıraktık.
Tanıştığımız zamandan bugüne kadar çok yol aldık beraber. Nihal Hanım’ın zihnimde devamlı dönüp duran cevapsız sorulardan sıyrılıp kendimi hayatın akışına bırakmamı sağladığı ve hayatımın en kötü günlerini yaşadığım süreçte bana hassasiyetle yaklaştığı bir terapi yolculuğu oldu benimkisi.
Yargısız, objektif ve profesyonel bakış açısı ise özşefkat geliştirmemde ve yaşadığım travma sonrası stres bozukluğunu en az hasarla atlamamda en büyük yardımcıydı.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Merhabalar,teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz için, 9 ay boyunca kendinizi her anlamda güvende hissetmeniz çok kıymetliydi,sevgilerimle..

V
Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Bana samimi ve içten bir ayna olup kendimle tanıştıran, beni benimle şaşırtan ve gözlerimi kendi kendime kapattığım için önümü göremediğimi farkettiren Nihal Hocamın tavrı, tarzı ve samimiyetinin gerçekliği, ilk geldiğim günkü beklentimin çok ötesinde bir noktaya taşıdı beni. Varlığını ve ihtiyaç duyduğumda ulaşabileceğimi bilmek güven veriyor. Nihal Hocamın rehberliği “iyi ki”lerimden biri oldu…

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Merhabalar, çok teşekkür ediyorum bana güvenip inanıp kapılarınızı açtığınız için..iyi ki kesişmiş yollarımız varolun.. sevgiler

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Nihal hanım ile yaptığımız seanslar sonrasında kendimi daha iyi hissediyorum.Bana başka bir bakiş acısı sunduğu için de ayrıca beğeniyorum.Birlikte asamayacagimiz.sorun kalmayacak inşallah

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

teşekkür ederim içten yorumunuz için sevgiler dilerim

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Bireysel Terapi

Bütün kalkanizi indirp gittiğiniz görüşmelerde. Sakinligiyle , naifligiyle sizi karşılayan biri var. Kendime olan yolculuğumda bilgisi ve çözümleri ile bana ışık tutması çok kıymetli . İyi ki yollarımız kesismis

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

samimi yorumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim.

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Ben Nihal hanima tesadufen birkac ay once rastladim.Birkac ayda benim kisilik yolculugumde bana yoldas,destekleyici ve kendimi bulmada en buyuk etkenlerdendir kendisi. Hayatim daha ne kadar kotu gidebilir derken Nihal hanim bana isik oldu. 2023’un bana kattigi en guzel seylerden biridir kendisi.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Merhabalar teşekkür ediyorum bu tesadüfi aynı zamanda ışık dolu yolu benimle paylaştığınız için..sevgiler

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Nihal Hoca ile seanslarımıza başladığımızda hayatıma dair bir anlam arayışındaydım ve sahip olduğum sorunların anlatılmaya değer olmadığını düşünüyordum. Fakat beni şefkatle dinlediğinde anlatmaya ne kadar ihtiyacım olduğunu fark ettim. Terapi sürecinde kendimle yüzleşmeme, özşefkat geliştirmeme ve davranışlarımı anlamlandırmama yardımcı oldu. Bu yolculuğa Nihal Hoca ile çıktığım için çok mutluyum ve kendime yaptığım en güzel yatırım olduğunu düşünüyorum.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

Bu samimi ve şefkatli yönünüzü paylaştığınız için teşekkür ederim.

Z
Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

Nihal Hanım'ın yaklaşımını çok beğeniyorum, beni olduğum gibi kabul ediyor ve bana yargılamadan yaklaşıyor, onun sayesinde kendine olan özgüvenim arttı.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ,sevgiler

Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Bireysel Terapi

Nihal Hanım’ın hayatımda ki yeri bambaşka, her seferinde iyi ki diyorum. Bir yıl önce kesişti yollarımız, iyi ki tanıdım kendisini. Kendimi tanıma serüvenimde iyi ki böylesine kıymetli, kendimi güvende hissettiğim, çokça sevdiğim biriyle yolum aydınlanıyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız, sizi dinleme özeni karşısında sürekli konuşmak istediğiniz, seans bitiminde keyifle ayrılacağınız bir uzman.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

teşekkür ederim içten yorumunuz ve öneriniz için sevgilerimle..

T
Konum: Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz Psikoloji Randevusu

8 aydır beraber çalışıyoruz, özşefkat konusunda oldukça ilerledim.

Uzm. Kl. Psk. Nihal Karagöz

teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için ,sevgilerimle