el...f
kızım dogdugundan beri epilepsi hastası.ilk zamanlarda cok pediatri noroloji dr gezdik ama nihal hocamdan cok memnun kaldık.nihal hocamla tanıstıgımdan beri dr aramayı bıraktım. hastalarıyla cok ilgili.biz ıspartadan ayrıldıgı icin cok üzgünüz.herkese tavsiye ederim.iyki varsın hocam....
ya...l
Pediatri de görev yapan bir doktordan beklenenden daha sevecen, ilgili, her zaman ulaşılabilir hoşgörülü bir doktora hastanemiz sayesinde ulaştığım için çok mutluyum. Çocuğumla ilgili her sıkıntımda rahatlıkla danışabildiğim ve aydınlanmama yardımcı olduğu için kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
ha...k
HOCAm; Hastahanenize geldiğimizden itibaren, hastamıza karşı göstermiş oldugunuz ilgi ve alaka kapsamlı hassasiyetinize daim müteşekkir olduğumuzu ifaade etmekten onur duyarız. Hastamız hali-hazırda takip altında bulunuyor; mevcut belirtiler kapsamı dikkate alındığında, infantil spazmı (west sendromu) olarak adlandırılmakla beraber, buna bağlı olarak 15/07/20011 tarihinde kontrolü için hastahanemizde huzurunuzda olacağız. Hayırlı ve mutlu haberlerle muhabbet daimiyetinde olmak niyazıyla...
Nihal Olgaç Dündar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihal Olgaç Dündar, Çocuk Nörolojisi.
Nihal Olgaç Dündar adresi nerede?Nihal Olgaç Dündar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adalet Mah. 1596 Sok. No:2 Hitay Plaza Kat: 11 Bayraklı /İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihal Olgaç Dündar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihal Olgaç Dündar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihal Olgaç Dündar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihal Olgaç Dündar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihal Olgaç Dündar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihal Olgaç Dündar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nihal Olgaç Dündar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Nörolojisi Uzmanları