Uzm. Dr.
Bebek Sünneti
Bebek Takibi ve Aşılar
Bebeklerde Kulak Düzeltme İşlemleri
Nihan Kırbaş Muayenehanesi
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Özofagus Varisleri Tedavisi
İnsülin Pompa Uygulaması
İnvajinasyon Tedavisi
de...h
Biz 4 yaşındaki kızımın 3 yildir süren ve bir türlü geçmeyen kabızlığı için Nihan hocamıza gittik. Bilimsel açıdan donanımlı olması bir yana inanılmaz pozitif, çocuğa karşı çok şefkatli ve sevgi dolu. ayrıca sakallarımın beyazlamasina sebeb olan bu kabizlikla mücadelede heran yanimizda olmasi bize guç verdi. Acaba gitsek mi diye düşünmeden hemen Nihan hanımın yanına gidin ve rahatlayın...
ün...u
Kızımızın 2.5 yaşında başlayan kabızlık sorunu vardı.Bu süreçte gittiğimiz çocuk dr’larından çözüm alamadık.Kabızlıktan dolayı karın ağrısı, yemek yiyememe, uyku bozukluğu yaşıyordu.2023/07de Ankara’da gittiğimiz doktor kızımızın durumu ile ilgili olarak bize Sn Nihan Kırbaş’ı önerdi.Sn hocamız sorunu bizden dinleyip sonrasında kızımızın detaylı fiziki muayenesini yaptıktan sonra kızımızın kabızlık sorununun nedenlerini ve uygulamamız gereken uzun soluklu tedavinin detaylarını anlattı ve dozaja dayalı bu tedavide kontrolun kendisinde olacağını bizim hergün kızımızın kakası ile ilgili detayları kendisine iletmemizi istedi. Hocamızın önderliğinde başladığımız bu süreçte iyiye doğru gelişme sağlayarak gidişata göre hocamızın belirlemeleriyle nadir sekmeler haricinde kızımız hergün kakasını yapar hale geldi.Tedavi sürecimiz devam etmekle birlikte hocamız sayesinde kızımızın kabızlığa bağlı tüm sıkıntıları bitmiş olup, doğal sürece dönmüş bulunmaktadır.kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
de...
Bircok dr gittim sonrasinda arastirma yaparken kendisini internet ortamindan ulastim. Benim her türlü kaygimi ortadan kaldiran canim doktorumuz. Kendisine oglumu götürüp yanindan ayrildiktan sonra iyiki gelmisiz dedim ve bir ohh cektim. Beslenmesi büyümesi hastaligi ile ilgili ne varsa bilimsel bakis açısını yenilikçi gelismelerle birlikte size sunuyor. Gereksiz bir sürü damla kullanimindan, alerji testlerinden, diyetten kurtardi bizi. Vee herseyden once iletisim dili çok samimi ve anaç. Iyi ki sizi tanidim hocam.
g....k
Nihan hocamla bambaşka bir pencere açtım hayatımda.Okadar güzel tane tane herşeyi anlattı.2 saat hiç usanmadan bıkmadan çocuğumla ve bizimle ilgilendi.İyi ki tanımışım hocamızı iyi ki bulmuşum.Çocuğumla olan iletişimi benimle olan iletişimine hayran kaldım.Tüm samimiyetimle söylüyorum bu kadar kıymetli bir doktorumuza sahip olduğum için teşekkür ediyorum kendisine.6 aydır kabız olan çocuğum randevusu gününe geliceğime kadar telefonla yönlendirmesiyle hergün kakasını yapabildi.Çatlağı olduğu için ağlamaları oluyordu lakin bu ağlamalar önceki günler 2-3 saat sürerken 5 dk.ya düştü.Hocamızın yönlendirmesi ve tedavisiyle inşallah bu korkusuda biticek.Sizi çok sevdik hocam
me...
Dr Nihan hanım için gerçekten söylenecek bir kelime yok. Bir sağlık çalışanı olarak görebileceğim en iyi doktor oldu kendisi. Doktor hasta ilişkisinden daha yakındı. Bebeğimi bu kadar sevecen kendi bebeğiymiş gibi muayene edip seven hiçbir doktor görmedim. Böyle bir dönemde vicdanıyla çalışan ender kişilerden kendisi. Yıllık izne çıkacağı halde kıyamayıp sabah erkenden muayeneye çağırdı kendisi bekletmeme rağmen tek bir olumsuz davranış görmedim kendisinde. Bebeğim çok huysuzdu kabullenmesi benim için zordu Nihan hanımın konuşması beni teselli etmesiyle endişelerim son buldu kalbime dokundu. Bu işi sevdiği için yaptığı çok belli Rabbim ayağına taş değdirmesin uzun ömrü sağlıklı mutlu bolluk içinde geçsin. Sizi çok sevdik hocam
em...r
Oğlum 25 aylık ve ek gıdaya geçtiğimizden beri kabızlık sorunumuz var. Ve kaç tane dr gittk. Bebeğim hep kabızdı. En son burdaki yorumları okuyarak Bandırma dan Ankara’ya bi umut yola çıktık. İyi ki çıkmışız. Nihan Hanım o kadar pozitif okadar anlayışlı, o kadar profesyonel ki. Kabızlık olayı çözülmeden ben eve akşam büyük bi rahatlamayla gittim. Sanki terapi almış gibiydim. Şimdi tedavimiz başladı bebeğim kakasını zorlanmadan yaptı. İnş düzene gircek. Devamlı irtibat halinde olmamız harika. Kendisine burdan çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun ondan.
ş ...t
Ben Nihan hocamı internetteki yorumlara bakarak Zonguldak’tan geldim.Bebeğim 10 aylık şu anda. Bebeğim midgut maltotasyon volvulusu ameliyatı olmuştu . Ve 4 aydan sonra alerji teşhisi konularak alerji maması kullanmaya başladık. Ek gıda döneminde de ne yedirsek gaz ve kanlı mukuslu kaka ile karşılaşıyorduk. Biz hocamıza başvurduğumuzda çok iyi bir şekilde hiç sıkılmadan bizim hikayemizi sonuna kadar dinledi ve notlar aldı. Sonra komple bir muayeneden sonra gerekli gördüğü tahlilleri yaptırmamızı istedi. Biz böyle bir durumda çölyak olmasından şüpheleniyorduk. Ama hocamız böyle bir şeyin olmadığını anlattı bize .1ay içerisinde epey bir yol katettik. Yavaş yavaş ek gıdaları da çeşitlendiriyoruz. Sorduğumuz her soruya yanıt alıyoruz. Hocamızla yolumuz daha uzun. Gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet edebileceğim nadir doktorlardan birisi.
Uzm. Dr. Nihan Kırbaş
Annesi ve teyzesi sizlere çok teşekkür ederim. Sizin gibi nazik, insan değeri bilen, mütevazi insanları tanıdığım için ben asıl çok mutluyum. Şehir dışından benim için gelmeniz ayrı bir sevinç ve gurur. Ne desem az kalır. Minik kuzumuz kocaman abla olsun. Sizi gurulandırsın çokkk sağlıklı olsun. Sizi çokkk öpüyorum. Kızımı da benim için öpün.
em...n
Merabalar biz ağrı Patnos tan Ankara'ya nihan hocama gittik tam 4 yıldır oğlum için uygun bir tedavi bulamamiştık sürekli kanamalı çok az bir kakasını yapıyordu ve ben hemoroyiti var sanıyordum çocuk cerahları ameliyat olması gerektiğini söylemişti ve nihan hanımla tanıştık ameliyat olması gerekmediyini söyledi ve bir tedavi başladı sadece bir gün içinde verimli bir sonuç aldım okadar rahat bir şekilde büyük tovaletini yaptıkı hiç kanama olmadan ve barsak ları zorlanmadan inananadım hiç bukadar mutlu olmamıştım çok büyük bir yükten kurtardı nihan hanım bizi benim bebeyim ağır bir hasta sipina bifida hastası doğduğu günden beri çok sorun yaşıyordum bir çok toktor gezdim hiç nihan hanım kadar ilgili mütavazi bir doktor görmedim başlı başına ilk görüşte güven düyüyor insan kendisine Allah razı olsun nihan hanım bizi cokkkk büyük bir sıkıntıdan kurtardı gözü kapalı bir şekilde güvene bilirsiniz ve mutlaka gitmelisiniz nihan hocama minnettarım sevgilerimizle emine uzun ayaz uzun
Uzm. Dr. Nihan Kırbaş
Canımmm akıllı annem. Siz başım üzerindesiniz. O kadar güzel bir insansınız ki. Karşılıklı. Çok teşekkür ederim. Düşünceleriniz beni çok mutlu etti. Bebeğine o kadar iyi bakmışsın ki benim bir şey dememe gerek kalmadı zaten. Canım annemm sizleri çok ama çok öpüyorum. Ağrı'ya selamlar.
o.....
Çok başarılı ve iyi niyetli hocamız. Oğlumuzun kabızlık sorunu konusunda çok ama çok yardımcı oldu. Çok teşekkürler ediyoruz hastasının her zaman yanında ve çok tatlı biri. Çok teşekkürler abla hersey için.
ca...
Kızımın 5 aydır yaşadığı kabızlık için gitmiştik her şeyi ayrıntılı bir şekilde gayet net.,anlaşılır açıkladı. Kafamızda soru işareti kalmadı. Kabızlık yanında takrarlayan idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorduk sürekli bu konuda da bizi aydınlattı. Ve tabi ki ek gıdaya geçiş. Çift dalda uzman olduğu için bu zamana kadar cevabını bulamadığım bir çok soruma cevap buldum. Ve muayeneden sonra ki günlerde ki her soruma sabırla cevap verdi. Kapıdan çıkınca işimiz bitti demedi. Teşekkürler Nihan Hanım
Nihan Kırbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan Kırbaş, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nihan Kırbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme Randevusu, Yenidoğan Takibi, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Yenidoğan Işitme Taraması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Büyüme Hormonu Testi, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Tüberkülin Deri Testi(Tdt).
Nihan Kırbaş adresi nerede?Nihan Kırbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1071 Plaza 1443. Cadde No:25 A Blok 8. Kat No:61 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan Kırbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan Kırbaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihan Kırbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihan Kırbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nihan Kırbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan Kırbaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihan Kırbaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihan Kırbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 133 hasta / danışan, Nihan Kırbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme