Denizevleri mahallesi 226.sokak Filiz Apt No:2/4, Atakum, Samsun

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

Akciğer Hastalıklarında Ozon Terapi +30 daha fazla

Botoks

Burun Dolgusu

Cilt Bakımı

Dr. Nihan Özkan

2002 yılında KTÜ Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Ülkemizin çeşitli yerlerinde birçok resmi - özel sağlık kurum ve kuruluşunda görev yaptım. 2014 yılından itibaren Medikal Estetik ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları ile ilgili eğitimler alarak mesleğime katkı sağlamaya karar verdim.2020 yılı itibariyle Samsun'da Kliniğimde hizmet vermeye başladım.

T
Konum: Dr. Nihan Özkan Dudak Dolgusu

Nihan hanım şahane bir hekim! Bilgi birikimi yüksek, işine ve islemlerine son derece hakim; uygulamalarını da tüm detaylarıyla tane tane anlatıp, anlattığı gibi de süreci surduren son derece icten bir doktor. Dudak işlemi yaptirdim, sonuc mucize gibiydi Üstelik yok denecek bir acıyla olusu inanılmazdı.İslemleri bizzat kendisi uyguluyor.Kullandığı malzeme ve tum icerikte de son derece şeffaf. Bu da islemlerinin, ortalamanın cok cok ustunde bir zaman kalici olmasini sagliyor. Bu da muthis guven veriyor. Ne diyorsa da onu yapiyor. Uzun arastirmalar sonucu kendisini bulmustum, iyi ki de tercihim o olmus. En ufak acaba olmaksızın gozunuz kapali emanet edebilirsiniz kendinizi.

Ö
Konum: Dr. Nihan Özkan Göz Altı Dolgusu

Nihan hanım güler yüzlü hastalarıyla yakından ilgilenen donanaımlı bir doktor üstelik eli de çok hafif gözalti dolgusu için gittim memnun kaldım kendisini tavsiye ederim

Konum: Dr. Nihan Özkan Dudak Dolgusu

Sosyal medyadan nihan hocamı takip ediyordum mükemmel dudaklar yapıyor sayfasında bariz belli bugün bende sihirli elleriyle o dokunuşlara nail oldum dudak dolgusu ve gözalti dolgusu yaptırdım çok güzel oldu her şeyden önce çok zarif bir bir hoca cana yakın danisanina bunu fazlasıyla hissettiriyor.iyiki nihan hocamı tercih etmişim iyiki varsınız dudakların kraliçesi

Y
Konum: Dr. Nihan Özkan Botoks

İlk kez Çene dolgusu ve alnım için botoks yaptırdım çok memnun kaldım,şiddetle tavsiye ederim…

Konum: Dr. Nihan Özkan Dudak Dolgusu

Nihan Hanım’a 5 ay arayla 3 kez dudak dolgusu yaptırdım, bundan sonra yaptıracağım tüm dolgular için de kendisine gelirim. Bu işlemlerde güven çok önemlidir, gözümü kapatarak emanet edebildiğim tek doktor. Kliniği de gayet steril, profesyonel ve samimi bir ortam.

Ö
Konum: Dr. Nihan Özkan Dudak Dolgusu

Çok memnun kaldım Nihan hanım iletişim i çok güzel işlem harika oldu dudak dolgusu yaptırdım çok memnun kaldım şiddetle tavsiye ederim

Konum: Dr. Nihan Özkan Dolgu

Nihan hanıma önce dudak dolgusu sonra göz altı ışık dolgusu yaptırdım.sonuçtan çok memnun kaldım.Doğal olsun istedim ve tam istediğim gibi oldu.Ayrıca detaylı anlatım şekli, naifliği, sakinliği çok hoşuma gitti.Kendisiyle iyi ki tanışmışım gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Dr. Nihan Özkan Normal Randevu

Bugün Nihan hanımı sorularımla biraz yormuş olabilirim ama sağolsun sabirla cevapladı beni. Siz hazır değilseniz hiçbir isleme ısrar etmeyen bir hekim. Benim botox uygulamam sonraya kaldi kararsizligim sebebiyle ama dudak dolgum tam istedigim dogallikta oldu. Şu hali bile çok güzel biraz ödemli olmasına rağmen İlginize teşekkür ederim doktor hanim Benim gibi dogalliktan uzaklasmak istemeyenlere şiddetle öneririm

Konum: Dr. Nihan Özkan Dudak Dolgusu

Nihan hanım iletişimi güzel her detayı açıklayan çok tatlı güler yüzlü naif bir doktor, iyi ki tercih etmişim dudak dolgusu için kendisine başvurmuştum harika bir sonuç çıktı ortaya kendisine çok teşekkür ederim

Konum: Dr. Nihan Özkan Botoks

Nihan hocamda botoks işlemi yaptırdım. Öncelikle hem kendisinin hem de çalışanlarının güler yüzlü olması öncesinde beni dinlemesi ne istediğimi anlamaya çalışması tercih etmemdeki en büyük faktör. Bunun dışında çalışma şekli çok güzel eli çok hafif ağrı hissetmiyorsunuz. İşlem sonrası sizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Aklınızda hiçbir soru işareti olmadan memnun bir şekilde ayrılıyorsunuz. İşlemi ikincici kez Nihan hocamda yaptırdım ve yine çok memnun kalarak ayrıldım. Özellikle işlemlerim güzel ve doğal olsun diyorsanız Nihan hocama bir uğrayın derim. Nihan hocama ve nazik çalışanlarına çok teşekkür ederim.