Şu anda da Dema Psikoloji ve Bilfen Okulları'nda hizmet vermektedir.
Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Uzm. Kl. Psk. Nihan Taşcıoğlu
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
on...t
Aslında bir uzmanla görüşüp problemlerimi bu denli halledebileceğime pek inanmazdım, evlenmek istediğim partnerimle beraber katılım sağlıyoruz, evlilik öncesi “herkesin” mutlaka deneyimlemesi gereken bir süreç olduğunu düşünüyorum. İlişkimizdeki hemen hemen her konuyu Nihan Hanım sayesinde hallettik.
n...
El işi hocasıyım, derse gelenler bana önerdi. Kaygı ve endişe duygularımın yoğunluğundan yaşantıma yansıyan olumsuzluklar nedeniyle ihtiyaç duydum. Online görüşme yapıyoruz, ilk görüşmede sesi duruşu yaklaşımı etkiledi öncelikle. Ben kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. İlk bir kaç seans çok anlattığım için boş geçiyor gibi hissettim, çok karşılık alamamıştım ama devam etmemi öneren yakınlarım sayesinde pes etmedim. Haklı çıktılar daha iyi hissediyorum. Naif ve konuşmasındaki anlaşılır üslup, özellikle sesinin tonu çok iyi geliyor. Tavsiye ederim tabiki bendeki değişikliği görenler tavsiye etmeden de soracaklardır. İnanıyorum.
s...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Nihan Hanım ile tanıştım. Ailevi sorunlarım vardı ve kendisi bu konuda bana oldukça yardımcı oldu. Farkındalığımı artırdı. Kendisi yardımsever bir kişiliğe sahipti ve yaklaşımı çok iyiydi. Terapi almaya ihtiyaç duyan herkese kendisini tavsiye ederim. Nihan Hanım'a çok teşekkür ediyorum.
s...
Kariyer hayatındaki zorluklarla başa çıkmak için bir uzmandan internet üzerinden yardım aldım. Bu süreç benim için oldukça faydalı oldu. Nihan Hanım hem terapi sürecinde hem de çalışma sürecimde büyük destek sağladı. Yargılamadan, kapsayıcı bir terapist olarak güven veriyor. Kesinlikle tavsiye ederim, benim için çok verimli bir deneyim oldu.
g...
Anksiyete ataklarıyla başa çıkmak için birçok destek aldım, ancak 27 yaşına kadar olan süreçte en iyi sonuçları arkadaş tavsiyesiyle ulaştığım uzmanla elde ettim. Şu an çok iyi gidiyor ve kendisinden çok memnunum. Kendisini bir yol arkadaşı gibi görüyorum ve seanslarda kendimi çok güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim, hatta zaten çevremdeki insanlara da öneriyorum.
Nihan Taşcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan Taşcıoğlu, Psikoloji. Size Nihan Taşcıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi.
Nihan Taşcıoğlu adresi nerede?Nihan Taşcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan Taşcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan Taşcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihan Taşcıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihan Taşcıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nihan Taşcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan Taşcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihan Taşcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihan Taşcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nihan Taşcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nihan Taşcıoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Nihan Taşcıoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu