Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek, Gölbaşı
Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi
se....
Çenemin altında hissettiğim bir şişlikten endişelenip kendisini gördüm. Bu denli içten, babacan bir insan görmek beni çok ferahlattı. Gerekli muayeneleri yapıp endişelenmemem gerektiğini anlattı, oluşan şişkinliğin sebebini açıkladı. Gerçekten mesleğini sevgiyle yapan bir doktor. Ben bu muamelenin bir özel hastane doktoru olmaktan kaynaklanmadığına, kendisinin işini gönlü ve aklıyla yaptığı için bu denli iyi bir hekim olduğuna gönülden inanıyorum. İyi ki var kendisi gibi bilim insanları. Umarım hep sağlıklı kalırız ancak kbb'ye yönelik en ufak bir kaygımda gideceğim tek kişi kendisidir.
Nihat Akçayöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Akçayöz, Kulak Burun Boğaz. Size Nihat Akçayöz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Nihat Akçayöz adresi nerede?Nihat Akçayöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılcaşar Mahallesi 23 Nisan Caddesi 2705 sokak No:20 İncek Gölbaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Akçayöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Akçayöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Akçayöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Akçayöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Akçayöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Akçayöz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nihat Akçayöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara Kulak Burun Boğaz Doktorları
Çankaya Kulak Burun Boğaz Doktorları