Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
bi...
Merhaba. Hocamız bugün 05/08/24 tarihinde babamın (Şevket Canözkan) ancak bypass ile açılabilir dedikleri damarları açtı. Çok çaresiz bir zamanımızda bir yakınımızdan kendisinin ismini aldık. O sırada hastane odasında ben telefondan hocamızı bulmaya çalışırken, kendisi başka bir hasta için odaya girdi. İyi olacak hastanın doktor ayağına geldi. Bu benim için Allah'ın bir lütfuydu. Dar zamanda hocam vesilesi ile bize yardım etti. Genç, dinamik, egosuz, açıklayıcı, insani yönü çok kuvvetli, çok kibar bir insan Nihat hocam. En önemlisi de güven veriyor hastasına, açarım bu damarı, bizim işimiz bu diyor ve açıyor. Anjiyo sonrası ekranda görüntüleri izleterek bize damarın ilk ve son halini gösterdi. Mucize doktor dedikleri kadar varmış. Bypass gibi çok ağır bir ameliyattan babamı tam 40 dakikada kurtardı. Kendisine minnet doluyuz. Yetiştiren annesi, babası ve ailesinden Allah razı olsun. Gözünüz kapalı hatanızı Nihat hocama teslim edebilirsiniz. Sevgiler hocam
b....a
29 temmuz 2023 lütfen sonuna kadar okuyun annem 48 yaşında felç geçirmiş karotis damarında stent takili şeker ve hipertansiyon hastası 40 yaşında dayım vefat edince Bilkent şehir Hastanesi'ne gittik anjio ile damarlar açılmadı kesinlikle bypass Türkiye'de bu damarı açacak çözüm yok cerrahi yapılacak buda çok riskli denildi Ankara İstanbul arastirmadigimiz prof kalmadı herkes aynı gorusteydi ameliyat çok riskli ama yapılması lazım damarlar ince %90 tıkalı vs vs hekimliğine çok güvendiğim bir prof arkadaşımın tavsiyesi ile binbir zor karar ile Kayseri'ye gittik Nihat hocam açarım dedi ve açtı elhamdülillah annem çok iyi 3 gün oldu bugün lütfen bu şansı kendinize verin Nihat hocam bu konuda kendini gerçekten kanıtlamış huzur güven veren bir hekim ameliyat çok zorlu bir süreç hiç bahsetmek istemiyorum bile maddi anlamda hiç terettud etmeyin hocamız sadece işini yapıyor aklinizda bir tane soru işareti kalmasın biz yaşadık ve tecrübe ettik lütfen hayat çok güzel kendinize bu şansı verin
b....y
Görüştüğümüz doktorlar bu damarın(LMCA) ancak by-pass ile açılabileceğini söyledi. By-passında hastamızın yaşı(80) ve tetkiklerine göre yüksek riskli olabileceğini söylediler. Daha sonrasında Nihat Hocamıza ulaştığımızda; kendisinin ameliyatsız hem de lokal anestezi ile; açabileceğini söyledi. Ve dediğini de yaptı. Eskişehir’den Kayseri’ye gittik ve hocamız sağolsun her şeyi hazır etmiş ve geldiğimiz andan itibaren tüm personeliyle ilgi alakalı davrandılar, her sorumuza hızlı ve net cevaplar verdi. Hemen tetkiklere başladılar ve pazar olmasına rağmen ekibini toplayıp operasyonu yarım saat gibi kısa bir sürede yaptılar. Ertesi gün hastamız taburcu oldu ve arabayla Eskişehir’e geri döndük. Allah hocamızdan ve ekibinden razı olsun.
hü...
Eşime Çorumda anju yapıldıktan sonra 2 damarının tıkalı olduğu ve bypass olmadan acilmayacagini söylediler tavsiye üzerine Nihat hocama gittik ve sonuç çok şükür açıldı çok teşekkür ederiz Allah razı olsun Nihat hocamdan
me...
Merhaba 8 ay önce kalp krizi geçirdim iki ana damarım yüzde yüz tıkaliydi ambulans ile hastane gittiyimde damarın tekini anju ile açtılar diyeri kireçlene yaptığı için açılmadı Prof.Nihat kalay gittiyimde tam tıkalı kireçlenmiş damarı anju ile aça bileceğini söyledi bana anju için gün verdi gittiyimde anju ile baybaslik damarı açti hocamdan Allah razı olusun teşekkürler
h....n
Ben Edirne'den Kayseri'ye geldim.Bir çok müdahale sonrası açılmayan tıkalı kalp damarı için. Aklımda tek isim vardı Prf.Nihat Kalay.Açarız dedi açtı. Teknoloji bilim ve cesaret birleşince yeni bir yaşama merhaba dedim. Teşekkürler Nihat hoca ve ekibi.CTO artık bir şiir okuma zamanı kadar kısa...
bi...
Babam 48 yaşında sorunlu bir kalp damar yapısı olduğu Kırıkkale ve Ankara’da hiçbir hastane de müdahale edilemeyeceğini ve tıkalı olan damarların kesinlikle açılmayacağını söylediler. Bizim sayın hocamız Nihat Kalay a muayene miz sonucu kendisinin bu damarlar ı çok rahat bir şekilde açabileceği ni söylediğinde dünyalar bizim oldu. Sayın Nihat hocamız yaptığı işlem sonucunda bütün damarlar ın açıldığı ve babamın eski sağlığına kavuştuğunu Sayın hocama borçluyuz minnettarız.
d....u
Nihat hocamiza çok teşekkür ederiz. Ilk basta farklı bir hastaneye gittik, doktor MR istedi ve MR da babamın damarı net olarak gözükmuyordu, gözükmeyen damarı açmayız dediler. Şükürler olsun ki Nihat hocamiza gittik, farklı yöntemler ile açılması çok zor olan damarı açtı.. Allah bin kere razı olsun
ta...z
Nihat hocamdan Allah razı olsun.
Babam için Ankarada ilk teşhiste by-pass denen sonra özel bir hastanede defalarca anjio uygulanan ama açılamayan açılamaz denen damarı kendisi açtı. Hem çok yardımsever ve anlayışlı hem de çok değerli bir hoca kendisi. Ellerinize sağlık hocam çok teşekkür ederim ediyoruz, iyi ki varsınız.
s....d
KARDİYOLOJİ UZMANI
PROF. DR. NİHAT KALAY ÖNCESİNDE BYBASS KARARI VERİLEN HASTANIN ( BABAMIN )
KORONER LEYONLARININN KRİTİKLİĞİNİ VE TEDAVİNİN ŞEKLİNİ NETLEŞTİRMEK İÇİN IVUS (DAMAR İÇİ GÖRÜNTÜLEME) İŞLEMİ YAPARAK HASTAYI AÇIK KALP AMELİYATI OLMAKTAN KURTARDI NİHAT HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM….
DAHA ÖNCESİNDE HERKES BAYPASS OLCAK DEDİ RESMEN BABAMI UÇURUMUN KENARINDAN KURTARDIK
Nihat Kalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Kalay, Kardiyoloji.
Nihat Kalay adresi nerede?Nihat Kalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Kalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Kalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Kalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Kalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Kalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Kalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Nihat Kalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Melikgazi bölgesinde SGK kabul eden Kardiyologlar