mu...
30 Aralık 2022 günü sayın doktorum,güzel insan
Ekibiyle birlikte saat 10:45 te başlayan kalp pili takılması operasyonunda lokal anestezi uygulaması ile güle oynaya sohbet ederek yapılan ameliyatla pil başarılı bir şekilde yerleştirildi.Operasyon sonunda bir gece hastanede yattım ertesi gün taburcu edildim.
Şu an İzmirdeki evimizde istirahat ediyorum,hiçbir sorunum yok ilaçlarımı düzenli alıyorum yakın zamanda dikişlerimi aldırmak üzere doktorumu ziyaret edeceğim
Muhteşem ekibe sonsuz teşekkürler
gü...r
Nihat beye annemin nefes darlığı için gittik. Çok detaylı bir incelemeyle tedavimizi yaptı. Mesleğini seven, güler yüzlü ve teşhislerinde son derece başarılı bir doktor. Hastasıyla diyaloğu ve ilgisi için kendisine çok teşekkür ederiz.
uf...ı
Manisa Şehir Hastahanesinde annemin anjiyosunu yapan değerli Hocam. Annemi hayata bağlayan Hocama çok teşekkür ederim. Çok değerli bir Doktorumuz ömrüm boyunca minnet duyacağım.
ya...ş
çalışkan ,bilgili bir sağlık neferi ayrıca başka bir söze gerek yok..
Nihat Madak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Madak, Kardiyoloji.
Nihat Madak adresi nerede?Nihat Madak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alan Kuyu Mevkii Turgutlu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Madak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Madak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Madak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Madak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Madak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Madak hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nihat Madak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Turgutlu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kardiyologlar
Turgutlu bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kardiyologlar