b....u
Grip sonrasi yuz felci gecirdim ve gullian barre sendromuna yakalandim.Gittigim diğer doktor anlayamadığı için Nihat hocanın yanına gittiğimde artık eğilip kalkamaz haldeydim.Kendisi muayene icin randevuyu bir haftaya sonraya vermelerine rağmen kapısından beni çevirmesi ve dinledi. Gullian barre sendromunu ve yuzfelcimi tedavi etti.Gosterdigi olumlu tavır ve tedavisi için minnettarım.Hakkini ödeyemem. Nöroloji konusunda kesinlikle mükemmel bir doktor.Buradan olurda görürse diye tekrar kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
st...u
Doktor Bey çözüm odakli, bilgili ve başarılı bir hekimdir. Kendisine Tinnutus (kulak çınlaması) şikayetimle başvurdum. Vertebral arterlerdeki debi düşüklüğü sebepli tinnutus beraberinde eşlik eden miyofasiyal agri sendromuna ilaçsız, bütüncül tıp yaklaşımları ile müdahalesi sonrasında “tıbbi tedavisi yok” denilen kulak çınlamam yok denilecek kadar geriledi. Kendisine teşekkürü borç bilirim. Böyle yetenekli ve yenilikçi hekimlerimizin sayılarının artması temennisiyle…
Nihat Mustafayev isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Mustafayev, Nöroloji.
Nihat Mustafayev adresi nerede?Nihat Mustafayev şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74 Bağcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Mustafayev isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Mustafayev online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Mustafayev isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Mustafayev bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Mustafayev ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Mustafayev hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nihat Mustafayev hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bağcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Bağcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar