NUMUNE MAH, İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. NO:101/A, 31200, İskenderun, Hatay
Hoca şu an Okan Üniversitesinde çalışıyor 6 tane Prof gezdim .eko efor kan ws her şeye güzel dediler .sonuç olarak %70 tıkalı damar. Efor testine güvenmeyin. Nihat hocaya gitmeseydim muhtemelen kalp krizi geçirecektim. Şansa bırakmadı ve anjiyo kararı verdi ağrılarımdan kaynaklı . Stent takıldı şimdi iyiyim
gn...l
Doc. Dr. Nihat Ozer Harika bir hekim kararlari ve teshisiyle daha saglikli bir yasama kavustum sonsuz tesekkurler... gonul rahatligi ile danisilabilecek bir doktor... Stent konusun da harikalar yaratiyor
mi...r
Hastalığımın teşhisi,takibi tedavisinde göstermiş olduğu ilgi ve gayretler için çok teşekkür ediyorum.Kendimi ona ve ekibine teslim ettiğim için çok mutluyum.Şimdi eskisinden daha sağlıklıyım...Teşekkürler.Seyfullah HACIOĞLU.
om...z
Memorial atasehir de esim muayene oldu Doc dr. Nihat Ozer e. Anjio dedi Tum bulgulari iyi olmasina ragmen. Hemen simdi alalim diye baski yapti. Eger bilincli olmasaydik e duygusal davransaydik esim o saniye anjio olacakti. Biz hemen baska bir doktordan hizlica randevu aldik ve diger hastanede Eko efor testi ve diger kan tahlilleri oldu. Sonuc: refluye dayali bir neden. KESINLiKLE anjio luk bir durum Yok!! Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Nihat Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Özer, Kardiyoloji.
Nihat Özer adresi nerede?Nihat Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- NUMUNE MAH, İbrahim Karaoğlanoğlu Cd. NO:101/A, 31200 Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Özer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Özer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Özer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nihat Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.