Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Akne Skarı Tedavisi
Epilasyon
Göz Altı Morluk Tedavisi
Yüz Dolgusu
ay...ş
Değerli Doktorum...Nihat hocamla tam 27 yıl önce saçlarımda oluşan saç kıran tedavisi dolayisiyla tanıştım...Ve ne zaman saçımda bu sorun oluşsa koşa koşa gittiğim...deva bulduğum değerli doktorumdur Nihat hocam...Önce dikkatlice muane edip..daha sonra saç köklerine uyguladıği enjeksiyon sayesinde saçlarımı her defasında kaybetmekten kurtarip beni yeniden hayata bağlayan doktorum.....Nihat hocam...mütavazılıgı ...hastaya yaklaşimı ile muhteşem bir doktordur..Hani iyi ki saçlarım ara ara dökülüyor diyecek kadar..her gittiğimde beni rahatlatan doktorum...size minnettarım...iyi ki varsınız....Allahım size sağlik versin...saygılarımla...
Behice Ayben Altuntaş
me...a
Yoğun akne ve leke şikayetiyle tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım hocamızdan.Asistan karşılamasından,o can gülümseme ve karşılamasıyla detaylı analizle tanı koyup gerekli yönlendirmelerle ilaç ve krem tedavisine başladık. Herşey çok şeffaf ve cevaplar aydınlatıcıydı. Hastayı çok özenle dinleyen bir hoca eksik etmesin Allah başımızdan böyle doktorları
gü...
Nihat hocama yüzümdeki vitiligo sorunum için başvuruda bulundum. Verdiği özel ilaçlar ile tedavim başarı ile tamamlandı. 45 günde düzelme sağlandı. İşinin ehli bir doktor
m....a
Nihat özkan hocada ilk muayene olmam 2004 yılında olmuştu tabiri caizse bir kaç doktora gidip şifa bulamamış ve hocamızın ismini duyup gelmiştim yazdığı kremler ve iğne sayesinde vücudumdaki döküntüler geçmişti çok şükür şifa bulmuştum.Artık kızımın da cilt doktoru Nihat özkan .Klinikte çalışanlar da son derece ilgiliydi belli ki bu işi severek yapıyorlar.klinik temizlik konusunda da 5 yıldızlı bence ,son derece ferah bir ortamdı ,Tertemizdi bizim için bu çok önemli bir kriter.Cilt bakımı için hiç gitmedim ilk fırsatta cilt bakımı da yaptıracağım.
be...t
Akne tedavisine başladım. Nihat Hoca hem sorunu hem tedaviyi detaylı bir şekilde açıkladı. İnsana güven veren, sıcakkanlı ve işinde çok başarılı bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum.
sa...e
İnternet araştırma sonucunda hocama rastladım. Yapılan yorumlar üzerine randevu talep ettim yüzümdeki vitiligo 4 ay önce ortaya çıktı hocam 1,5 aylık bir tedavi yöntemi ile tamamen geçti. Vitiligo için kendi özel karışımı olan kremi kullandım 20 gün içinde azalmaya başladığını gördüm kendisine çok teşekkür ederim ilgi alaka güler yüz içinde ayrıca teşekkür ederim
Nihat Hocam 30 küsür senedir geldiğim, aile doktorum. O kadar iyi bir insan ki hastasına karşı mükemmel bir doktor. İnsan olacakta mükemmel bir insan. Hastasına yaklaşımı çok iyi her gittiğimde verdiği ilaçların kesinlikle yardımını görüyorum. En son olarak ayaklarımda mantar olduğu için Nihat Hocama muayene oldum. İlaç verdi mantar hemen geçen bir şey değil yavaş yavaş geçiyor. Faydasını gördüm. Sürekli kullanmadığım için ben hatalıyım.
Beni çok stres yapan bilmediğim bir belirti üzerine gittim. Doktor bey hem konu hakkında bilgilendi hem de içim rahatlattı. Çok anlayışlı ve iyi biri.
Ayağımda yaşadığım bir sıkıntıdan dolayı öncesinde 2 özel hastane gezmiş tedavi almış fakat iyileşememiştim. Sonrasında Nihat beyi ziyaret ettim, hastanelerde söylenmeyen farklı bir teşhis koydu, ona uygun tedaviye başladık ve 2 ay çektiğim sorunlar 2 haftada düzeldi.
İlgili özenli muayene etmesi, benim anlatmayı unuttuğum ayrıntıları, soru sorarak kendi bulması ve bunları doğru değerlendirmesi artı yanlarından biri. Hangi sorundan dolayı nasıl bir tedavi sürecini takip edeceğimizi, neler yapmamız gerektiğini ve neden yapmamız gerektiğini net bir şekilde açıklıyor. Tedavi süresi tam anlattığı gibi ilerledi, 5 gün sonra dediği şekilde değişimler yaşandı ve dediği süre sonunda hastalığım geçmiş oldu. Verdiği ilaçları anlattığı şekilde kullanırsanız kesinlikle olumlu sonuç alacağınızı düşünüyorum, kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
ö....o
Nihat hocam, sayenizde bir senedir dudaklarımda olan kabarcıklar, kaşıntı ve kızarıklık geçti. Denemediğim yöntem, kullanmadığım krem kalmamıştı. Yanlış tedavi konup dudaklarım mahvolmak üzereyken derdime deva oldunuz size ne kadar teşekkür etsem az. Ayrıca çok nazik birisi, beni tedavim ve şikayetimle ilgili en ince ayrıntısına kadar bilgilendirdi. İyi ki size gelmişim hocam. Sağlıcakla kalın.
Nihat Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Özkan, Dermatoloji. Size Nihat Özkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Epilasyon, Cilt Bakımı, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi, Randevu, Göz Altı Morluk Tedavisi, Yüz Dolgusu, Dolgu Uygulamaları, Botox Uygulaması, Akne Skarı Tedavisi.
Nihat Özkan adresi nerede?Nihat Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Özalp Mahallesi Kuleli Caddesi No 89 / 8 - 9 GOP Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihat Özkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihat Özkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nihat Özkan hangi dilleri konuşuyor?Nihat Özkan ile İngilizce, Türkçe, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Nihat Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Özkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nihat Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Nihat Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nihat Özkan hangi sigortaları kabul ediyor?Nihat Özkan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nihat Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar