at...s
Oğlumun ön dişi kırılmıştı başka bir doktor iki kere müdahale etmesine rağmen işe yaramadı. Sonra Nihat bey tedavi etti. Senelerdir hiç bir sorun yok tamir edildiği bile anlaşılmıyor. Aynı şekilde benim de azı dişimi tedavi etti biz çok memnun kaldık Özellikle kırık diş dolgu gibi tedavilerde çok başarılı.
ay...r
Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim yapılan kanal işleminden hiç memnun kalmadım diş ağrısı şikayetim hala devam ediyor gerekli ilginin gösterilmediğini düşünüyorum
tu...i
Nihat bey super bir doktordur. Yaptigi isin hakkini verir. Yaptigi tedaviden daha sonra hicbir problem yasamadim. Zorlu ve kipir kipir bir hasta olmama ragmen beninle hic yuzunu asmadan ilgilendi.Yapilmasi gerekenin en iyisini yapan bir doktordur. Ben yakinlarimdan tavsiye uzerine gitmistim ve bende kesinlikle gidebileceginiz en iyi doktorlardan birisidir diyip size tavsiye ediyorum.
Nihat Yıkıcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Yıkıcı, Diş Hekimi.
Nihat Yıkıcı adresi nerede?Nihat Yıkıcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ismet Inönü Cad Naciyehanım Apt Kat 1 Daire1 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Yıkıcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Yıkıcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Yıkıcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Yıkıcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Yıkıcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Yıkıcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nihat Yıkıcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri