Anorektal Bölge Cerrahisi
Meme Cerrahisi
Tiroid Cerrahisi
İnguinal-insizyonel herni cerrahisi
em...u
1986 yılında guatr ameliyatimi Nihat bey yapmisti 2009 yılında tiroid kanseri olduğumu öğrendim ve mucize gibi Nihat hocamızı buldum tekrar ameliyatımı yaptı...mükemmel bir doktor hem insanlığı hem hekimligiyle gerçekten mukemmel
2020 Kasım ayı başında babamı safra kesesi ve mide problemleriyle ilgili kendisinden randevu almıştık. Hastaya olan ilgi ve titizliği, ayrıntılı bilgilendirmesi ve isabetli yönlendirmesi sayesinde babamızın bütün sorunları çözüldü. Değerli hocamıza çok teşekkür ediyoruz.
ez...i
02.10.2019 tarihinde Nihat hocama tırnak batması şikayeti ile gitmiştim. Şuan operasyonum üzerinden 29 gün geçti. Ağrısız, sızısız çok rahat bir şekilde ayakkabı giyebiliyorum. Yıllardır acı çekmeme neden olan batıklarımdan kurtuldum. Herşey için çok teşekkür ederim..
er...n
SAYİN NIHAT YUCEL HOCAM. BİZ AFYON DAN GELDİK. SİZİN SİHİRLİ ELLERİNİZE KENDİMİZİ EMANET ETTİK. TIROID AMELIYATIM ÇOK BAŞARILI GEÇTİ. ÇOK MEMNUN KALDIK.KENDİMİZİ GÜVENDE ve EVIMIZDE GIBI HİSSETTİK. SİZİN NEZDINIZDE TÜM PERSONELİNİZE HEMSERİLERİNİZE VE SİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDER HER DAİM BASARİLARİNİZİ DİLERİZ.
an...ç
Sayın Hocamız Op. Dr. Nihat Yücel, zorlu bir lipom operasyonunu başarıyla ve kolaylıkla atlatmamı sağlamıştır. Operasyon sonrasında da son derece ilgili ve ulaşılabilir olmuş, desteğini ve özverisini her zaman hissettirmiştir. Engin deneyimleri ve becerisi ışığında güvenle kendisine gidebileceğinizi belirtir, her zaman herkese memnuniyetle tavsiye ederim. Buradan da kendisine teşekkürlerimi sunarım.
Anıl D.
bu...u
Tek kelime ile hocam mükemmel bir doktor , güler yüzlü hastasını bilgilendiren ve hastasına değer veren bir insan. Hocama gittiğimde hemeroid yüzünden çok sıkıntı içinde idim ve çok utanarak gitmiştim. Hastalığımla ilgili beni bilgilendirdi ve yapacağı tedavi bana anlatarak beni rahatlamamı sağladı, sonra tedavimde de çok başarılı oldu. Şu an çok iyiyim. Hocamla karşılaştığım için çok şanslıyım. Allah razı olsun, ilmini artırsın. Hocam sonsuz teşekkürler.
be....
Babamın göbek fıtığı vardı. Nihat Bey ameliyat olması gerektiğini söyledi. İşinin ehli ve ilgili bir doktor olduğunu bildiğimiz için kabul ettik. Ameliyat çok başarılı geçti. Suan babam gayet iyi. Ameliyat öncesi ve sonrası gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Herşeyden önemlisi babam ameliyatı sonrası hiç bir sıkıntı yaşamadı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
ne....
Ben Nihat Yücel'e safra kesesi ameliyatı oldum.O geceyi gayet iyi geçirdim.Ertesi gün de yürüyerek hastaneden çıktım.Ne gaz ne de ağrı şikayetim oldu.Ameliyat olmam gerektiğini Nihat Bey çok güzel anlattı.Muayeneden iki gün sonra ameliyat oldum.Hastasına yaklaşımı çok güzeldi.İlgisinden çok memnun oldum.Herkese tavsiye edebileceğim bir doktordur.
me...n
Nihat Hocam anneme fıtık ameliyatı yaptı.Doktorluğundan ilgisinden son derece memnun kaldık.Annem sürekli dua ediyor. Herkese tereddütsüz tavsiye ederiz. Son derece memnun kalacağınız bir doktor .Doktor beye de buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Saygılar
SATI ARSLAN
Bir doktor arkadaşımızın referansı ile gitmiştik.Çok başarılı bir doktor çok memnun kaldım.Oğlumun apandisit şikayeti üzerine gittik.Apandisiti karaciğere yapışmıştı. Çok zor bir ameliyattı .Çok başarılı geçti.Çok çok iyi bir doktor.Doktoruma çok teşekkür ederim.
Nihat Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Yücel, Genel Cerrahi. Size Nihat Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Endokrinoloji cerrahisi, Tiroid Cerrahisi, Meme Biyopsisi, Meme Cerrahisi, Anorektal Bölge Cerrahisi, Gastrointestinal Cerrahisi, Laparoskopik Cerrahi, İnguinal-insizyonel herni cerrahisi, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Apendektomi.
Nihat Yücel adresi nerede?Nihat Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nihat Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nihat Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Nihat Yücel hangi dilleri konuşuyor?Nihat Yücel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nihat Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nihat Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nihat Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?Nihat Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar