h....c
Hamilelik sürecinde en başından itibaren kendisine duzenli kontrole gittik tüm testleri yaptırmanıza bir sorun yok demesine rağmen , kendisi tarafından yapılan sezaryen ile yapılan doğumda down sendromlu bir bebek dünyaya geldi
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ö....k
Gercek bir anne şefkatiyle aileden biri gibi hissettiren güzel doktorum iki cocuğumunda doğumunu yaptırdı ikiside sorunsuz ve cok kolay gecti Allah razı olsun gidicek olanların aklında şüphe olmasın mükemmel bi doktor
gi...k
Doktorumu gerçekten çok seviyorum çok ilgili çok bilgili. Çok sakin o kadar tatlı ki her sordugum soruları cevapsız bırakmadı. Dogumum sezeryan oldu o olmasa korkum olurdu hiç olmadı sırf nil hoca oldugu için. Çok güzel bir dogum gecırdım kendisiyle. Hiç dusunemeden nil bilgen diyorum
ne...z
Canım doktorum kendisi işinde çok iyi biri.Tavsiye üzerine gittim iyiki de gitmişim.9 ay boyunca sabırla ilgi ve alakasıyla geçirdik.Sezeryan doğum gerçekleştirdim,dikişim olsun doğumum olsun süper geçti sayesinde.İyi ki varsınız.
öz...u
Canim doktorum ...
Bulut'umu saglikla kucagima aldiran kadin.Okadar tatli ki onca yogunluga ragmen hastasina bir yakiniymis gibi icten sicak davraniyor.Pozitif enerjili hep.Tekrar dogum yapcak olsam yine tercihim Nil hanim olurdu.sizi seviyorum nil hanimcim.
fü...m
2. çocuğumuda kendisinde doğuracağım eşi bulunmaz ve dünya tatlısı bir doktor.Kesinlikle tavsiye ederim.
si...s
bir kadın doğum uzmanından beklentidir ilgi... seni dinlemesi... anlaması... ilk doğumum olacak inş... 3 aydır gidiyorum ve kendisinden oldukça memnunum. herşey güzel olur dualarımızla :)
se....
iki çocuğumun da doktoruydu kesinlikle tavsiye ederim. İşinin ehli bir doktor.Aynı zamanda saygıdeğer bir doktordur ki her hastasını ayrım yapmadan dinler ..
il...r
bu güne kadar güvenim sonssuzdur çok memnunumm hiçbir yanısında yanılmadı kendini adamış bulunmaz bir doktor Allah sağlık versin biz hastalara sağlık dağıtsın...
mi...r
Eşimin ve bebeğimin hayatı kurtaran, bebeğimin ikinci isminin sahibi kocaman yürekli insan.. seni seviyoruz.
Nil Bilgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nil Bilgen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nil Bilgen adresi nerede?Nil Bilgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Uran Caddesi No:10 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nil Bilgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nil Bilgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nil Bilgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nil Bilgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nil Bilgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nil Bilgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nil Bilgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nil Bilgen hangi sigortaları kabul ediyor?Nil Bilgen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, AIG Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Avcılar bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları