Cinsel Terapi
t.....
Bir süredir yaşadığım karışıklık nedeniyle başvurdum doktor takvimi üzerinden. Nil Hanım çok dikkatli ve ilgiliydi. Kafamın karışıklığını anlamlandırmamda çok yardımcı oldu. Çok farklı bakmamı sağladı. Süreç devam ediyor.
Uzun süre uzman arayışımından sonra bir arkadaşımın referansıyla Nil Hocayla tanıştım. Baş edemediğim düşünceler ve bu düşünceler kaynaklı yüksek kaygılarım vardı. Düşündüğüm şeylerin olacağına dair inancım vardı ve şimdi bunların hiç biri kalmadı. Aklıma gelen düşüncelerin esiri olmamayı öğreten terapist, bu süreçte bilgisiyle, güler yüzüyle yoluma ışık oldu ve olmaya devam ediyor. Terapist arayışında olan kişiler tereddüt duymadan gidebilir.
ke...
Çok sıcakkanlı, içten, samimi birisi. Alakadarlığı, güleryüzlülüğü, tevazu sahibi olması, alçakgönüllülüğü insanda güven ve rahatlama hissi oluşturuyor. Her şeyi rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Empati yeteneği, etkin dinleme özelliği, çözüm ve tavsiyeleri ile hemen kendini belli ediyor. Kesinlikle muazzam nitelikleri olan bir psikolog. Memnun kalmayan insanın olacağını zannetmiyorum. Herkese tavsiye eder, böyle bir psikologtan istifade etmelerini umarım.
su...p
Bir tanıdık tavsiyesiyle sosyal anksiyetesi olan 15 yaşındaki kızımı Nil Hocaya götürdüm. Onun tecrübesi ve güler yüzü ile kısa zamanda kızımda güzel değişimler gözlemledim. Kendine daha çok güvenmeye ve korkularını yenmeye başladı. İyi ki Nil Hocayla tanışmışız. Kendisine sonsuz teşekkürler.
be...a
Nil hocamdan 14 yaşındaki kızımın sınav kaygısına yönelik yardım aldık , kızım yoğun kaygı nedeniyle sınava giremeyecek durumdaydı , ancak Nil hocamın samimi ve sıcak yaklaşımıyla seanslara devam ettiği süreç içinde farkındalıkla bir çok duygunun üstesinden geldi.Nil hocama katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.Seanslar randevu saatinde başlıyor ve karşılama personeli güler yüzlü ve ilgiliydi.
ka....
Nil Hanima gidip de memnun kalmamak mumkun mu? Muhtesem bir psikolog, herkese tavsiye ederim. Her turlu sorununuz icin gidebilirsiniz. Telaş sorunum için gittim, iki seans sonra gerekli teşhis ve tedaviyle birlikte kendimi çok daha iyi hissediyorum, telaşımı en aza indirgedim. Teşekkürler Nil Hanım.
Nil Hanım'a gittiğimde çok memnun kaldım.Her türlü yönden psikolojik olarak işinde çok başarılı.Kendime güvenim geldi, rahatladım ve çok memnun oldum.Bir arkadaşımın tavsiyesi sayesinde gittim. Eski halimden eser yok, çok iyi oldum.Tavsiye de ederim.
y.....
Ergen zorunluluğu ile ilgili gittik,onunla ilgili olarak seanslarda da çok fazla aileyi bilgilendiriyor.Çok ilgili, çok sevecen, çok güler yüzlü.Bir psikologta aradığım yüz ifadesi ile güven verdi ve samimi davrandı, hepsi vardı.Teknik bilgileri almakta çok faydasını gördüm.Tavsiye üzerine gittik, başka danışanlara da tavsiye ederim.Hala da görüşüyoruz.
y.....
Çocuğum için gittim, gayet memnunum.Arada gidiyoruz, verdiği öneriler gayet yerinde.İnatçılığından kaynaklı devam ediyoruz hala.Kendisine de referans alarak gittim.Genel olarak da memnunum. Düzgün şekilde sürecimiz gidiyor.
Bir kere Nil Hanım güler yüzlü, sıcakkanlı, empati yeteneği yüksek biri.Kendi adıma söylüyorum, çok ciddi ilerleme kaydettim.Biraz internetten baktım, sonra başka arkadaşımın aracılığı ile tavsiye üzerine gittim ve çok memnunum.
Nil Soysal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nil Soysal, Psikoloji. Size Nil Soysal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Nil Soysal adresi nerede?Nil Soysal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ümit mahallesi 2481. Sokak. Kafkas sitesi No:77 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nil Soysal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nil Soysal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nil Soysal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nil Soysal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nil Soysal hangi dilleri konuşuyor?Nil Soysal ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Nil Soysal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nil Soysal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nil Soysal hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Nil Soysal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nil Soysal hangi sigortaları kabul ediyor?Nil Soysal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar