Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Good Enough Zeka Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psikolog Nilay Ece
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolog Nilay Ece
Acıbadem Üniversitesinde 4 yıllık psikoloji lisans eğitimimi tamamladım. Üniversitemizin psikoloji kulübünde iki yıl görev aldım. Milas 75.yıl Devlet hastanesinde staj yapıp değerli uzmanlarla birlikte çalıştım.
Bir yandan anaokullarında, rehabilitasyon merkezlerinde staj yaparak çocuklarla yakınlaşma imkanı bulurken, diğer yandan üniversitelerin ve kurumların psikoloji seminerlerine katıldım. Pandemi nedeniyle online olarak devam eden eğitim hayatıma yaşadığım şehir Milas’ta devam ettim. Bu zamanda ise, Psikolog Şevval Başar’ın blog yazarı oldum ve haftalık yazılar yazdım. Portakal Şekeri anaokulunda gözlem yapma fırsatı buldum, Bodrum’da klinikte staj yaparak sevgili Özge Çivci hocamla tanışma imkanı buldum. Mayıs ayında Psikoloji Istanbul’un gerçekleştirdiği, Nilüfer Devecigil’in yürüttüğü, Deneyimsel Oyun Terapisi eğitiminin birinci düzeyini tamamladım. Bu yaklaşım doğrultusunda eğitimlerime devam ederken, Milasta kurucusu oldugum Oyunevi’ nde süpervizyonlar eşliğinde danışan görmeye başladım ve devam ediyorum.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Nilay Ece Kaçar adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nilay Ece Kaçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Ece Kaçar, Psikoloji. Size Nilay Ece Kaçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Oyun Terapisi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Good Enough Zeka Testi.
Nilay Ece Kaçar adresi nerede?Nilay Ece Kaçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menteş mahallesi, kaymakkavağı Mevkii, midilli kahvaltı evi yanı. Milas Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Ece Kaçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Ece Kaçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilay Ece Kaçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilay Ece Kaçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nilay Ece Kaçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Ece Kaçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Ece Kaçar ile iletişime geçmenizi öneririz.