za...0
önce yeni tayin yerinizin hayırlı olmasını diler ,ama sizin bizlerle birlikte burada olmanızı çoktercih ederdim. Sizin gibi bir uzmanın benim doktorum olması hakikaten biz hastalar için sonsuz bir nimetti.uyguladığınız tedavilerden çok fayda gördüm.bizler için yaptıklarınız için tekrar teşekkür eder görüşmek ümüdi ile saygılarımı sunar ,başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim
ay...l
Bugün Sayın Nilay hanıma muayene olma fırsatı buldum gerçekten çok iyi ilgilendi ve hastalığımın tedavisini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Tüm brenşlarda ama özellikle psikiyatride doktora güvenmek çok önemli ben ona güveniyorum kendisine çok teşekkür ediyorum
gö...n
Mesleğini severek yapan ender doktorlardan biridir. Başarılı ve hastaları tarafından sevilen bir doktor olma özelliği güler yüzlü ve çalışkan olmasından kaynaklanmaktadır. Mesleğinde üstün başarılar dileği ile.
Nilay Kahraman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Kahraman, Psikiyatri.
Nilay Kahraman adresi nerede?Nilay Kahraman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mah. Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Kahraman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Kahraman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilay Kahraman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Kahraman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Kahraman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilay Kahraman hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nilay Kahraman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler