Doç. Dr.
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
Kısırlık
Op. Dr. Nilay Karaca
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Over Kist Ameliyatı
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans İle Ameliyatsız İdrar Kaçırma Tedavisi
Op. Dr. Nilay Karaca
Rahim Ağzına Dikiş Atılması (Servikal Serklaj)
Robotik Cerrahi
Servikal Kriyocerrahi
Sezeryan Doğum
Smear Testi
Op. Dr. Nilay Karaca
Tubal Reanastamoz (Bağlı Tüplerin Yeniden Açılması)
Tüp Bebek
Vakum Kürtaj
Ürojinekolojik Ameliyatlar
Üçlü Tarama Testi
İkili Tarama Testi
İnfertilite ve Tüp Bebek
Op. Dr. Nilay Karaca
Şeker Yükleme Testi (OGTT)
se...a
İnsanın hayatının dönüm noktaları olur ya canım Nilay hocamla tanışmamız benim için öyle oldu. Sadece kızıma vesile olduğu için değil güler yüzüyle , tatlı diliyle, bebeğimin olacağına inancının tamlığıyla , yanına giderken klasik doktorlar gibi gerilmeden arkadaş gibi abla gibi tutumuyla insana verdiği değeri yanına her gittiğimde hissetirmesiyle benim hayatımda yeri bambaşkadır. benim gibi küçük yaş da tedaviye başlamak durumunda kaldıysanız sakın ama sakın üzülmeyin korkmayın umutsuzluğa kapılmayın Nilay hocamın yanına gidin sizin için en iyi tedaviyi planlayacak psikolojik olarak tüm desteği sağlayacak tüm sorularınızı cevaplayıp sizi rahatlatıp Allahın izniyle bebeğinize kavuşmanıza vesile olacaktır. Gaziantep den kucak dolusu sevgiler çok özlendiniz en kısa zamanda görüşmek ümidiyle....
me...
Dr. Nilay Karaca ya gidiş amacımız tüp bebek tedavisi.. Ve yıllar sonra doktor hanımın tedavisi ile şuan iki çocuğumuz var.... Gerçekten kendi dalında çok başarılı bir doktor..
Tüp bebek tedavisi sürecini en bilinçli şekilde geçirmemi sağladı. Süreçte ihtiyacım olan tüm Pozitiflik deneyim ve kolay ulasilabilirlige sahip. Kızımı kucağıma almama en büyük vesile
s ...k
Tüp bebek tedavisi uzun ve yorucu bir yolculuk.
Bu yolculuğu, işinde ehliyetli, insana değer veren, disiplinli bir şefkate sahip yetkin bir doktorla katetmek bu yüzden çok önemli.
Kıymetli Nilay Karaca, ifade ettiğim tüm sıfatlara sahip bir yol arkadaşı...
Sürecin aşamalarını izahı, sıkı kontrolü, hızlı geri dönüşleri, hassasiyetlere saygısı, tedaviyi kolaylaştıran yaklaşımları, motivasyon tekniği ve yeni çalışmalara vukufiyeti ile “doğru tercih” yaptığımı her seferinde ispat eden hâzık bir hekim.
Bu sebepten tüp bebek tedavisi sürecinde başka bir hekimin görüşünü almaya ihtiyaç duymadım.
Umarım onun yaklaşımlarına ve değerlerine sahip doktorlarımızın sayısı artar.
Sayın Nilay hocam öncelikle güler yüzünüz için, ilginiz için, pozitifliğiniz için, içtenliğiniz için, bizi rahatlatıp detaylı aydınlattığınız için kısaca her şey için çok ama çok teşekkürler, Gaziantep'ten geldiğimiz de o kadar güzel bir enerji ile karşıladınız bize moral motivasyon oldunuz ki anlatmam 5 yıl bekledik ama sonunda doğru tedavi doğru teşhis ile rabbimin nasip etti sizde vesile oldunuz sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olduk. Şuan kızımız 2 yaşında her İstanbul'a geldiğimizde yanınıza uğrayacağız inşallah, Saygılar Selamlar.
Not: Bizim gibi çocuk sahibi olmak isteyen ailelere not ilgisi ve detaylı bilgilendirmeleri ile, enerjisi ile çok memnun kalacağınızı çok açık ve net bir şekilde söyleyebilirim. Umarım kıymetini bilecek, dileyen isteyen herkese rabbim çocuk sahibi olmayı nasip etsin.
bü...a
Sans eseri hamilelik icin gittik iyi ki tanidim Nilay Hocami bilgisiyle enerjisiyle samimiyetiyle o guler yuzuyle o kadar rahattim ki yaninda..hersey icin minnettarim ona.
gü...s
Nilay hanıma çocuk tedavisi için gidiyordum ve her zaman söylediğim gibi o bize Allah'ın bir lutfuydu,kafamdaki binbir soruların cvbini verebilen bni konuştuğu her kelimesiyle rahatlatan tek doktor,daha önce gittiğim hiç bir doktora benzemiyor,onun sayesinde evime neşe evliligime mutluluk geldi,iki tane çocuğum oldu,tedavi süresince her zaman ulaşabildm,bütün asamalrimda yanımdaydı ve harika bir doğum gerçekleştrdi, sadece doktor olarak değil,insana verdiği guven ve sıcaklığıyla bambaşka bir doktor, bir kaç arkadaşıma da tavsiye ettim onlarda şu an cocuklarini Allah'ın izniyle Nilay hanımin sayesinde seviyorlar,yani nilay hanım harika çok başarılı bir doktor herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliuorm.onu çok seviyorum
Zorlu bir hamilelik geçirdim.Nilay hanım olmasaydı bebelerimi kaybederdim.mukemmel bir doktor kendisi
Nilay Hanım'a ben ilk önce rahim hastalıkları ameliyatı oldum, sonrasında tüp bebek tedavisi oldum.Tek seferdi, çok profesyonel oldu.Şuanda kızım var, sabır gerektiren bir süreç ama meyvesini alıyorsunuz.Beklemenizi isterim.İlgisi çok fazla, profesyonelliği çok fazla.Daha önce farklı bir deneyimim oldu ama Nilay Hanım'ın farkını o anda daha çok gördüm.Pozitiflik anlamında da çok iyi.
d.....
Çok memnunum, çok değerli ve ilgili bir doktor. 2 tane tüp bebek tedavisi oldum, ikisi de başarılı oldu. Oğlum 6 yaşında,kızım 2 yaşında ve çok memnunum.Herkese tavsiye ediyorum.Bebek sahibi olmak isteyen herkese numarasını verdim.Kızım kendisini çok seviyor, gitmek istedi kızım ama pandemi var diye götüremedim.Doktor olarak değil aileden biri gibi samimi, pozitif yaklaşıyor.Hastasını anlıyor, her zaman destek tedavileri başarılı ve aynı zamanda inançlı bir doktor.
Nilay Karaca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Karaca, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Nilay Karaca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Normal Randevu, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Nilay Karaca adresi nerede?Nilay Karaca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Valikonağı Caddesi No:73 K:2 Nişantaşı İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Karaca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Karaca online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilay Karaca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilay Karaca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nilay Karaca hangi dilleri konuşuyor?Nilay Karaca ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilay Karaca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Karaca bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Karaca ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilay Karaca hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Nilay Karaca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilay Karaca hangi sigortaları kabul ediyor?Nilay Karaca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları