Alkali Diyet

Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme

Hastalıklarda Beslenme

Kişiye Özel Diyetler

Nilay Öztürk Muayenehanesi

Merhaba özel bir üniversitede akademisyen olarak calışıyorum , gerek akademik çalışmalarım gerek ders anlatıyor olmam nedeniyle yoğunluktan ötürü bazen yemek yemeyi unutuyor bazen gün boyu su içmediğimi fark ediyordum.. Yanlışlarımın farkındaydım ama bir türlü düzene giremiyordum , artı bir gün daha dışarıda gecirecek vaktim yoktu , İstanbul şartlarında randevu al , trafik çilesi cek diyetisyene ulaş ... Zor geliyordu , sonra internetten araştırırken online hizmet veren Nilay Hanımla karşılaştım, biraz araştırdım , kendisini aradım konuştum ve inanılmaz istekli hissettim.. Hemen gerekli belgeleri hazırlayıp yolladım ,
3 ay gibi bir zamanda 16 kilo verdim , kendimi cok iyi hissediyorum , herkese gönül rahatlığı diyetisyen Nilay ÖZTÜRK'Ü tavsiye ediyorum.

Nilay Hanımla hamilelik planlamak üzere kadın doğum doktorumun önce kilo vermen lazım dediği vakit , doktorumun yönlendirmesi ile tanıştım. Doktorum hamilelik için çok kilolu oldugumu, hamile kalmadan önce kilo vermem gerektiğini belirtince , Nilay Hanımla irtibata gectim, kendisi online olarak tüm öğünlerimi takip ederek , sürekli yanımda hissettirerek, en bunaldığım bıktığım anlarda mucizeyi düşün diyerek , beni motive etti.
Hamile kalmadan önce 23 kilo kaybettim, sonrasında müjdeli haberi aldık, birlikte sevindik, şu an hamileliğim 3. Ayındayım, yine Nilay hanımın kontrolü altındayım. ilk 3 ay kilo almama gerek olmadığını vurguladı, bundan sonraki aylarda da 1 kilo alarak , bebeğin ve benim bütün gereksinmelerini düşünerek beslenme programı hazırladığını söyledi. Aslında düşünüyorum da iyi ki öncesinde kilo vermişim , hamilelik zaten hormonal açıdan zor bir süreç, öncesinde büyük bir sorunu çözmüş olmak hem bedenen hem de ruhen hafiflememe neden oldu. Şu anda öyle mutluyum ki , inşallah saglıkla bebeğimi kucagıma aldıktan sonra , emzirme döneminde de , anne sütünü arttırma yolları , emzirme döneminde nasıl beslenecegim konusunda da Dyt. Nilay ÖZTÜRK'le görüşmeye devam edeceğim. Kendisine tüm bu süreçlerimde yanımda oldugu için teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

Nilay Hanımla eşlerimiz sayesinde tanışıyoruz, bir sohbetimiz esnasında kızımın beslenme düzeninden şikayet ettim, kendisinden yardım alabileceğimi , diyetisyenin sadece zayıflatan kişi değil , çocuk beslenmesini de düzenleyen kişi olduğunu vurguladı. Kızımın şikayetlerini dinlediğinde bana verdiği öneriler doğrultusunda beslenme düzeni oluşturdum ve inanılmaz değişim başladı.
İştahsız, yemek seçen, yemeği reddeden çocuk yoktur , bilinçsiz anne vardır , anne yüreğiyle yapılan yanlışlar vardır , çözüm ise bir diyetisyen yardımı almaktır. Ben doğru insanla tanıştığıma inanıyorum , Nilay Hanımı bebek ve çocuk beslenmesi konusunda kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhabalar. Ben yurtdışında çalışan bir mühendisim. Yıllardır fazla kilolarımı verme mücadelesi içindeydim. Kendi kendime denelebilecek bütün yolları denedim. Hatta bir keresinde 1 ay boyunca sadece çorba salata yedikten sonra, tartıldığımda yine hüsranla karşılaştım. O günden sonra profosenel bir destek almaya karar verdim. Fakat bu desteğin sadece yemek listesi vermek gibi basit bir şey olmaması gerekiyordu. Çünkü burada yediğimiz yemekleri, çalıştığım şirket sağlıyordu. Buna istinaden yenilecek olan yemeklerinde şirket yemeklerine anında uyum gösteren dinamik bir yapısı olması gerekiyordu. Anlık müdehaleler lazımdı. Yani diyetisyenimin 7/24 sadece benimle ilgilenmesi gerekiyordu. Düşünüldüğünde böyle bir diyetisyenin olması neredeyse imkansiz gibiydi. Nilay Hanımla tanışana kadar düşüncelerim aynı kaldı. Sonrasında araştırmalarım sonucu Nilay Hanımla bağlantı kurduk. Nilay Hanım ilk amacımızın kilo vermek olmadığını ve kilo vermenin sağlıklı beslenmenin bir sonucu olacağını söyledi. Sağlıklı beslenemeye başlayınca normalden daha fazla yemeğe başladım. Daha sık yemeğe başladım. Daha dinç hissediyordum ve daha mutluydum. Ben bu duyguların içindeyken 3 ayda 12 kilo kaypettim. Ne olduğunu anlamadan ideal kiloma ulaşmıştım. Nilay Hanım benim için ; bazen arkadaştı, bazen dostu ,bazen öğrencisine kızan öğretmendi ve bazen bir anne şevkatine sahip bir ablaydı. Günün her saati yanımdaydı ve hiç bıkmadan sorularıma halen cevap veriyordu , beni uyarıyordu ve tebrik ediyordu.
Nilay Hanım ı tanımaktan son derece mutluyum ve ona benim için yaptıkları için çok teşekkür ederim. Çünkü yaptığı çoğu yardımın maddi olarak bir karşılığı olduğunu düşünmüyorum.

Yıllardır başıma dert olan kilolarımdan kurtulmak için çok araştırdım. Hatta çok da diyetisyen denedim. Ama başarmak Nilay Hanımla nasip oldu. Kendisinin anahtar sözcüğü biz bir ekibiz ve bu bir ekip işi diyerek benimde ekibin içinde olduğumu vurguladı. Diyetin benim açımdan uygulanabilirliğini arttırdı. Nilay hanımın uyguladığı kendine özgü programı sayesinde uzun zamandan beri vermek için uğraştığım fazla kilolarımdan kurtuldum. Şimdi de koruma programına geçerek verdiğim kiloları geri almamak için yine kendi geliştirdiği programını uyguluyoruz. Programını uyuglarken 7/24 kendisine ulaşabiliyor, tabağınızı daha yemeden fotoğrafını gönderip görüşünü alabiliyor ve gelecek öğünlerle ilgili değerlendirme yapabiliyorusunuz. Siz ona ulaşmadığınızda o size ulaşarak sizi programa uymanız yönunda motive ediyor. Fazla kilolarından kurtulmak isteyen bunu yaparken de sürekli bir uzman desteğinin yanında olmasını isteyen tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

T

Ben cok sevgili Nilay Hanim' in danisaniyim. Ciddi derecede kilo problemimm vardi. Morbid obez tanimiydi kilom.tabi bununla beraber bircok saglik problemim de vardi. Kendisiyle online olarak gorusmeye basladik ve 4 ay gibi bir surede 25 kilo verdik:) verdik diyorum cunku bunu birlikte yaptik.7-24 tepemde olan bir doktorum, ablam, arkadasim var aylardir. Her soruma cevap bulabildigim her konuda destekcim olan idealist bir hekimdir kendisi...aslinda normalde boyle sitelere uye olup yorum birakmaya falan bile usenirim ben hic huyum degildir ama konu Nilay Hanim olunca tavsiye etmeden duramadim..cunku kilo probleminin yarattigi psikolojiyi biliyorum ve cok zor zamanlar gecirdim..ayni durumda olanlara belki motivasyon kaynagi olurum ve onlar da karar verirler adim atarlar diye bu yorumu biraktim buraya ;) hepinize bol saglijli gunler:)))