gö...
Sene 2015 Nefes almakla alakalı aşırı derecede güçlük çekiyordum, ağzım açık gezmekten bıkmıştım ve en sonunda Nilay hanımı tercih ettim. Kemik eğriliği ve her iki tarafta et büyümesi varmış. Ameliyatın ardından İnanın o kadar rahatım ki, 5 senedir tek bir kez kanamadı, tek bir koku alma sorunum yok, gözümde kocaman bir sorun olarak gördüğüm ve en sevmediğim organım bir an da en sevdiğim organım oluverdi. Ben bu teşekkürü kendime bir borç bilirim, Hocamdan Allah binlerce kez razı olsun.
a5...9
nilay hoca candır gerisi heyecandır :))) hocama yaptığ ameliyattan dolayı çok dua etti gerçekten tercih edilicek en iyi kbb. doktorlarındandır..
mi...r
anlayışlı güler yüzlü ve bir abla samimiyetinde bir uzman. 5 yaşındaki kızımın tedavisinde gerek bana gerek kızıma gösterdiği ilgiden dolayı kendisine müteşekkirim. bence eskişehirdeki en iyi kbb uzmanıdır nilay hanım.başarılarının devamını dilerim
rü...z
güler yüzlülüğü ile hastalarına müthiş morel veren bi uzman . uzm.dr.nihal ü.çarmık'ın hastası olmaktan cok mutluyum. muayne ve ameliyatlarından aldığımız sonuçlar için ona minnettarız..
Nilay Ünal Çarmık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Ünal Çarmık, Kulak Burun Boğaz.
Nilay Ünal Çarmık adresi nerede?Nilay Ünal Çarmık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eskişehir Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Ünal Çarmık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Ünal Çarmık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilay Ünal Çarmık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Ünal Çarmık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Ünal Çarmık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilay Ünal Çarmık hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nilay Ünal Çarmık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları