Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olup yedi yıllık pratisyen hekimlik deneyiminden sonra
uzmanlık eğitimimi 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalında
tamamladım. Tunceli Devlet Hastanesi'nde mecburi hizmetimi bitirdikten sonra sırasıyla İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Lepra Deri ve Zührevi Hastalıkları Hastanesi ve Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi'nde çalıştım. Ocak 2020 tarihi itibarı ile kendi muayenehanemde hizmet vermekteyim.
Dermatoloji Randevusu
Leke Tedavisi
Mezoterapi
Ozon Tedavisi
Nilgün Bahçetepe Muayenehanesi
Plazma Enerjisi (Sivilce İzleri Tedavisi)
Sivilce Tedavisi
Sivilce İzleri Tedavisi
Siyah Nokta Tedavisi
Siğil Tedavisi
Nilgün Bahçetepe Muayenehanesi
Vakumlu Cilt Bakımı (İnnofacial)
Varis Tedavisi
Yara İzi Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
o.....
Seboreik dermatit rahatsızlığı şikayeti ile gitmiştim. Hastalığım hakkında verdiği bilgiler ve detaylı açıklamaları gayet iyiydi. Tedavim için önerdiği kremler yüzüm için gayet iyi geldi. Atak döneminde de verdiği kremler etkili idi. Bugün kontrol sırasında tedavinin devamı ile ilgili gerekli bilgileri verdi. Saçım ve sakallı bölgeler için ufakda gelişmeler oldu daha 2 hafta olduğu için o konuyu ileride tekrardan yazarım. İlgili ve bilgili olduğu için tavsiye ederim.
gö...l
Nilgün Hanım,herşey bitti dediğim anda imdadıma yetişti.saçlarım dökülmeye başlamıştı ve avuç içi büyüklüğünde saç bölgesinde açıklık oluşmuştu.Farklı bir dermataloğa gittiğimde, depresyon hapı yazan reçeteyi elime tutuşturup yolladı.Beni tekrar ben yapan Nilgün hanım oldu,uyguladığı doğru tedavi ile artık aynaya bakabiliyor ve korkmadan saçlarımı tarayabiliyorum :) kendisine sonsuz sevgiler saygılar
fu...n
Umarım burdaki yorumların herkese fikir verir.Nilgün Hanımla Ermeni hastanesinde tanıştım. cildimde leke sorunlarım vardı.Tedavimizde çok ilerledik.Ama ben özellikle nilgün hanımın tavrını, tarzını aramızdaki iletişimi o kadar çok seviyorum ki.Sonsuz bir güven duyuyorum ve doktorumu cok seviyorum.
Nilgün hanım iyi ve güler yüzlü bir doktor. Yüzümdeki roza ve egzama hastalıklarımın tedavisinde çok yardımcı oldu, verdiği ilaçlar daha önce kullandıklarıma kıyasla çok iyi geldi, çok belirgin düzelmeler ile tedavimize devam ediyoruz. Kendisi iletişime çok açık, herhangi bir sorun yaşadığımda kontrollerini sağlayıp hemen farklı alternatifler üretiyor. Kendisinden güvenle destek alabilirsiniz.
se...
Elimde oluşan 3-4 aydır geçmeyen yara için gitmiştim, sadece elimi incelemekle kalmayıp tüm vücuduma baktı, egzamalarıma ayrı ayrı ilaçlar verdi, elimdeki yara 5 günde geçti, kesinlikle tavsiye ediyorum, eğer cilt problemi yaşıyorsanız hiç düşünmeden direk Nilgün Hoca’ya gidin, bundan sonra ciltle alakalı her şey için ona giderim.
az....
Ciltteki kimi lekelere dair şikayetlerim nedeni ile randevu aldım. Şikayetlerimi dikkatle dinledi, sorular sordu ve detaylı muayene yaptı ve açıklayıcı şekilde teşhisini paylaştı. İlgisi ve açıklamaları ile beni rahatlattı. Benzer bir şikayetimde tereddütsüz yine kendisini ziyaret edeceğim.
d.....
Saç kıran şikayeti ve birkaç diğer şikayetim için başvurmuştum nilgün hanıma. 3-4 aylık tedavi süreci içerisinde iğne,losyon ve ilaç tedavileri sonucu saç kıran bölgesi tamamen kapandı saçlarım eski haline döndü. Ayrıca süreç içerisinde uygulanan tedaviler sonucu diğer problemlerimde tamamen geçti. Çok ilgili ve alanında çok iyi bir doktor.
öz...ç
Gerek kişiliği gerek bilgisi ile mükemmel bir doktor. Tanıdığım için çok şanslıyım. Yüzümde güneş kremi kullanmama rağmen inanılmaz lekelenme olmuştu sayesinde kurtuldum o günden sonra tüm cilt ve medikal estetik problemlerim için kendisinden vazgeçemedim.
g.....
İyi ki tanımışım diyebileceğim tek doktor yüzümdeki lekeler için bir tane kremle çözüm buldu ve çok ilgili bi doktor
a....g
Egzama ve sivilce problemlerim icin gitmistim. İkisinden de kurtuldum cok sukur ve yillardir degismeyen tek doktorum. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.
Nilgün Bahçetepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Bahçetepe, Dermatoloji. Size Nilgün Bahçetepe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Dermatoloji Randevusu, Randevu, Akne Skarı Tedavisi, Cilt Bakımı ve Akne Tedavisi, Egzama Tedavisi, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Cilt Apselerinde Insizyon Ve Drenaj, Cilt Bakımı, Cilt Yenileme, Vakumlu Cilt Bakımı (İnnofacial).
Nilgün Bahçetepe adresi nerede?Nilgün Bahçetepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba İncirli caddesi, Haksever sok, No:2, Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Bahçetepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Bahçetepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilgün Bahçetepe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilgün Bahçetepe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nilgün Bahçetepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Bahçetepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Bahçetepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Bahçetepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Nilgün Bahçetepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar