Yenimahalle 33150 Sok. No: 3/31 Kat:8 Babil Tower Babil Kavşağı. Elvanlar Mağazası Üstü, Mersin
Abdominal Ultrasonografi
Klitoral Tedavi
Kriyoterapi
Kürtaj
Nilgün Fatma Dirlik Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Pelvik Muayene
Pelvik Muayene Ve Pap Smear
Preoperatif Değerlendirme
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Rahim Içi Araç(Spiral)
Reproduktif Endokrinoloji
Servikal Koni Biyopsisi
Nilgün Fatma Dirlik Muayenehanesi
Servikal Koterizasyon (Rahim Ağzı Yara Yakma)
Serviks Biyopsisi
Uterus Ablasyonu
Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Vajinismus Tedavisi
Vajinismusta Botoks Tedavisi
Vakum Kürtaj
Östrojen Replasman Tedavisi
ay....
Sipral taktırmak için beş yıl sonra tekrar gittim. Korkum olduğu için anestezi aldım hocam çok kibar daha önce takılan sipraldende çok memnun kaldım beş yıl hiç sorun yaşamadım herşeyi açıklıyor tek tek kendisi gibi harika bir asistanı var sizi seviyorum hocam
be...y
Gerçekten çok memnun kaldık. Teşekkür ederiz Nilgün Hanıma :) Herkese tavsiye ederim. Mersinin en iyi doktoru.
em...0
Çok samimi ve hastasına yaklaşımı çok sıcak. Bir tanıdıgımın tavsiyesi ve hasta yorumlarını okuyarak gittim .Çok memnun kaldım.Anlatılanlardan çok daha iyi buldum Hastalık ve tedavi hakkında anlayabilecegimiz şekilde çok guzel detaylı bilgi veriyor.Aynı tedavi sonrasında da telefonla iletişimi kesmedi.Ayrıca telefonla kendisine çok rahat ulaşabiliyorsunuz.Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
fe...e
Daha önce bir başka klinikte iki kez kürtaj olmama rağmen alınamadı.Bir arkadaşım tavsiyesi ile Nilgün hanıma geldim son derece başarılı bir kürtaj geçirdim.Herkese tavsiye ederim.
as...n
Bir arkadaşım tavsiyesi üzerine gittim veok memnun kaldım başka bir klinikte iki kere kürtaj oldum ama işlem başarısız oldu.Nilgün hanım başarılı ve sorunsuz bir şekilde aynı gün içinde işleme son verdi.Sonrasında hiç bir problem yaşamadım.Kendisini tavsiye ederim.
g....s
Nilgün hanım 20 yıldır doktorum.' çocuğumunda doğumunu yaptırdı.Şimdide takiplerimi yapıyor.Her zaman ulaşılabilityor.Sıkıntılarınızı çok rahat anlatabiyorsunuz..Çok memnunum herkese tavsiye ederim.
g....s
Hastaları ile çok ilgili.Herkese öneririm.Benim yaram vardı.Şikayetlerim uyguladığı donma tedavisi ile hemen geçti.Şimdi çok iyiyim.Çok memnun kaldım.Ayrıca bana tavsiye eden arkadaşımda çok memnun kalmış.Zaten bana o önermişti.Kaç senedir yarası varmış.Birkaç kez yaktırmış geçmemiş .Donma tedavisi ile hemen geçmiş.Şikayetleri kalmamış.Benimde aynı şikayetlerim olunca bende derhal gittim ve çok memnun kaldım.
Nilgün Fatma Dirlik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Fatma Dirlik, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nilgün Fatma Dirlik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi), Endometriyal Biyopsi, Rahim Içi Araç(Spiral), Reproduktif Endokrinoloji, Aşılama Yöntemi, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Serviks Biyopsisi, Uterus Biyopsisi(Endometrial Biyopsi).
Nilgün Fatma Dirlik adresi nerede?Nilgün Fatma Dirlik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle 33150 Sok. No: 3/31 Kat:8 Babil Tower Babil Kavşağı. Elvanlar Mağazası Üstü Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Fatma Dirlik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Fatma Dirlik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilgün Fatma Dirlik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilgün Fatma Dirlik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nilgün Fatma Dirlik hangi dilleri konuşuyor?Nilgün Fatma Dirlik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilgün Fatma Dirlik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Fatma Dirlik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Fatma Dirlik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Fatma Dirlik hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nilgün Fatma Dirlik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları