si...k
Ben 32 yıllık tip 1 diyabet hastasıyım. Nilgün Hanımla 7 yıl önce Başkent Üniversitesi hastanesinde hamilelik sürecimde tanıştım. Ketonum yükselmiş ve düşük riskim vardı. Kendimi hep bilinçli bir diyabetli zannederken Nilgün Hanım bana diyabeti baştan öğretti. Kızımı sayesinde sağlıkla kucağıma aldım. Gece gündüz hep takipteydi. Gece yarısı hastanede nöbetçi dr ların Nilgün Hanımı arayıp danıştığını duyduğumda çok şaşırıyordum. Nilgün Hanım çok özverili bir doktor. Kendisine çok minnettarım. İyi ki Nilgün Hanım gibi bir doktorla tanıştım. Çok teşekkür ederim kendisine.
şü...ü
Deride allerji/kaşıntı ve şeker şüphesi ile gittiğim hoca tedavinin hastanın elinde olduğunu ve yaşam biçimine dikkat edilerek sağlıklı olunabileceğini öğretti. D ve B vitamininin ve önemini,glisemiks endeks temelli beslenmeyi öğretti. bu konuda ferdi ve toplu eğitimlere katılmamı sağladı. Muayenesi ve aldığı notlar ile takibi müthiş. Kendsini tebrik ediyor teşekkür ediyorum.
Bir de yakın tarihe randevu verebilse.......
Şükrü Balkaya
al...n
Sıradan bir doktor hasta takibinden farklı bir yöntemi var Nilgün hanımın. Laboratuar tahlilleriniz, MR, film, tomografi gibi verilerinizi ilmek ilmek halı dokurmuş gibi sabırla database altyapısına işleyen bir yardımcısı ile iki kişilik bir ekip olarak karşılanıyorsunuz. Her veri işleniyor. Bunları değerlendirmeye geçmeden önce uzun uzun sizi dinliyor. Son olarak da anemnez bulgularınıza başvurup muayenenizi tamamlıyor.
Güncel değişiklikleri sıkı takip ediyor. Sağduyu ve empati kurmak konusunda zorlanmıyor. Çok iyi konsantre olabiliyor. Hasta doktor arasındaki 3B'nin varlığı önemli bir eksiği tamamlıyor. 3B yani; (gerektiğinde) bilgilendirme, (konusunda) basiret, (geri) bildirim. Dikkat edin bu 3B'nin oluşturduğu 3 ayak yoksa, hasta ya doktoruna erişemez, ya hastalığıyla ilgili her zaman eksik bilgi sahibidir ya da doktordan insiyatif almasını beklediği anda onu karşısında göremez.
g...
Canım doktorum! Yakın zamanda tiroid kanserinden ameliyat oldum. Çok başka bir sebepten gitmiştim oysaki muayenehanesine. Tiroidimdeki sorunu hemen fark etti ve beni çok doğru yönlendirdi. Nilgün Hoca'dan önce gittiğim doktorların yaklaşımları hiç bu kadar detaylı olmamıştı.Şükran borçluyum.
Tecrübeli ve işini çok seven bir doktor , yaptığı tetkiklerden , yaklaşımından , teşhisinden çok memnun kaldım , yalnız çok yoğun olduğundan yakın tarihlere pek randevu bulunamayabiliyor , ama beklemeye değer :)
ya...n
Gördüğüm en mümkemmel ve işine aşık bir doktor...Kendisine gelene kadar hiçbir doktor şikayetlerime bağlı tanı koyup tedavi edememişti.(çok önemli doktorlar bunlar)Kendisi ilk odasına girip daha şikayetlerimi dinlemeden tanıyı koydu.Şimdi sağlıklı bir yaşam sürüyorum onun sayesinde.Binlerce teşekkürler ...
ni...ş
tanıdığım en mükemmel doktor sorununuz benimle ortaksa ona danışmadan adım atmayın
ne...r
ço değerli bir hekim. 1 kez ve tavsiye üzerine gittim. randevuları o kadar yoğun ki 3-4 ay önceden randevu almak gerekiyor. kesinlikle tavsiye ederim.
se...ı
Muhteşem bir doktor,tek kelime ile,
Nilgün Güvener Demirağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Güvener Demirağ, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Nilgün Güvener Demirağ adresi nerede?Nilgün Güvener Demirağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İntermed Doktor Ofisleri Caddebostan Bağdat Caddesi Şimşek Sokak No:2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Güvener Demirağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Güvener Demirağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Güvener Demirağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Güvener Demirağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Güvener Demirağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Güvener Demirağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Nilgün Güvener Demirağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla