1978 İzmir/ Ödemiş doğumluyum. 98 yılından itibaren aile şirketimizde yöneticilik yaptım. 2020 yılında ikinci üniversite olarak bitirdiğim Sosyoloji bölümü sonrasında Üsküdar Üniversitesi'nden Aile Danışmanlığı ve Cinsel Terapi eğitimleri alarak aile danışmanlığı yapmaya başladım. Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığı yüksek lisans eğitimi tez aşamasındayım.
Aile Danışmanlığı Randevusu
Aile Danışmanlığı Randevusu
Bulgurlu mahallesi Üsküdar,
Nilgün Karabayır Muayenehanesi
za...
Nilgün hanım işinde tam bir profesyonel problemi nokta atışı keşfetti çözüm süreci çok etkili oldu..
a....y
Sevgili nilgün hanımla uyumumuz güzeldi kendimle alakalı takıntılarım ve başka sıkıntılarımda vardı bu süreçte çok yardımcı oldu hep yanımdaydı teşekkür ederim
Tesadüf üzerine yolumuz kesişti Nilgün Hanımla. Kendimi tekrarladığım davranış bozukluklarım için beni derinlemesine aydınlatarak, fark etmemi ve bu farkındalıkla kendimi sevmemi ve daha ılımlı bir insan olmama yardımcı oldu. Eşimle olan iletişim sorunlarımız için, eşimle hiç tanışmamasına rağmen çok iyi geldi.
Tüm psikolojik yardımlarının yanında, kendisi şahane bir insan. Ses tonu, yaklaşımı, donanımı iyi hissettiriyor.
Ciddi problemleri olan bir insanken, bana, hayatımı normal düzeyde yaşabileceğim beceriler geliştirmek için harika dokunuşlar yaptı.
Kendisini gözüm kapalı tavsiye ederim. Benim canım terapistim.
m....t
Nilgün Hanım'a seans aldığım süre içerisinde bana bazı konularda çok büyük destek oldu, sayesinde aydınlanma yaşadım, evlilikle alakalı sorunum vardı, bazı sorunları aşmam gerektiğini fark ettim ve destek almaya karar verdim, kendisi sürece çok farklı bakmamı sağlıyordu, bana çok faydası oldu. Çocuklukta yaşadığım travmalardan kaynaklanan sorunlarıma karşı bir aydınlanma yaşattı ve hayata daha farklı bakmam gerektiğini fark ettirdi, dünyaya baktığım gözlüklerimi kaldırdı diyebilirim, farkındalık oluşturdu. Farklı kitap tavsiyelerinde bulundu, bir kısmını okudum, şuan evlendim gayet mutluyum, çok faydasını gördüm.
ş.....
Nilgün Hanım'la 1 yıl öncesine kadar görüşme sağlamıştım sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Kendisinden memnun kaldım iletişimi ilgilenmesi arayıp sorması verimli süreç geçirdik. Psikolojik ve ailesel sorunlarım için görüştüm görüşmelerden sonra farkındalığım arttı olaylara bakış açım değişti.
Nilgün Hanım'dan çok memnun kaldım depresyondaydım psikolojim bozuktu sonra hayatım düzeldi eşimle de sıkıntılarım vardı onları da allaha şükür atlattım. Tavsiye ediyorum herkese. Araştırarak ulaştım kendisine, ergenlik cağında kızım vardı onunla da sıkıntılarım vardı onu da atlattık. Pandemi döneminde 4-5 seans görüşmüştük ara ara görüşmelere devam ediyoruz sıkıntım olduğunda rahatlıkla ulaşabiliyorum Nilgün Hanım'a. Naif ve kibar biri uzman değil de abla kardeş gibi yakın davranışı karşımda uzman varmış gibi hissetmedim rahatlıkla dertleşebildim sıkıntılarımı anlatabildim iyi geldi.
Çok iyi bir dinleyici olduğunu düşünüyorum. Yalın bir şekilde donutler veriyor. Sakin ses tonu insana iyi geliyor. Ben evlilik öncesi kaygılarim ile ilgili konuştum. Gerçekçi bir çerçeve sunduğu düşünüyorum. Kendisine teşekkür ederim
Nilgün Karabayır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Karabayır, Aile Danışmanlığı. Size Nilgün Karabayır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Aile Danışmanlığı Randevusu, Randevu.
Nilgün Karabayır adresi nerede?Nilgün Karabayır adresini belirtmedi. Nilgün Karabayır yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nilgün Karabayır adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Karabayır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Karabayır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilgün Karabayır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilgün Karabayır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Nilgün Karabayır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Karabayır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Karabayır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Karabayır hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nilgün Karabayır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilgün Karabayır hangi sigortaları kabul ediyor?Nilgün Karabayır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.