Access Bars
Yara Tedavisi
YNSA Skalp Akupunktur
Zayıflama
Nilgün Özgün Muayenehanesi
Üniversiteyi bitirince 4 yıl pratisyen tabip olarak çalıştım. Pratisyen hekim olarak çalışırken hastaların çocuk olsun kadın olsun ilk başvurduğu kişinin birincil basamak hekimi olduğunu ve birçok hastanın tedavisinin burada gerçekleştiğini görünce, herkese daha faydalı olabilmek için Aile Hekimliği Uzmanı olmak istedim. Tıp da Uzmanlık sınavına girdim ve Ankara Atatürk Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanlığını kazandım. Atatürk Hastanesinde 3 yıl Aile Hekimliği asistanı olarak çalıştıktan sonra Aile Hekimliği Uzmanı oldum. Sonrasında Uzman olarak mecburi hizmetimi Gümüşhane ili Kürtün ilçesinde tamamladıktan sonra çeşitli yerlerde birinci basamakta çalıştım.
Aile Hekimliği Uzmanı olarak çalışırken başta kendime ve aileme sonrasında hastalarıma faydalı olmak beni mutlu ediyordu. Ancak öyle hastalıklar oluyordu ki ne ben ne de diğer uzmanlık dalındaki arkadaşlarım bu hastalıklara çare bulamıyordu. Bizzat kendim sabah halsiz yorgun ve sırt ağrılarıyla kalkıyordum, bu konuda birçok tedavi uyguladım hatta profesör hocalara gittiğim halde sonuç alamadım. İlaçlarla ağrılarımı dindirip hastalığımın üstünü örtüyordum. Hastalarımın ve kendimin çaresizliği beni üzüyor ve bir çıkış yolu arıyordum. Bunu tamamlayıcı tıpta olduğunu keşfettim.
Bir insan ilim adına neyi çok isterse o bilgiye ulaşıyormuş, bunu bir kez daha yaşayarak gördüm. Bu ilim isteğim beni hastalarımdan duyduğum o zamanlar bana çok uymadığını düşündüğüm Hacamat tedavisini öğrenmeye doğru yöneltti. Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde bu eğitimin Uzman hekimler tarafından verildiğini duyunca hacamat eğitimine burada başladım. Hacamat eğitimi sırasında gördüm ki hacamatın özünde Akupunktur felsefesi varmış. Onu da merak edip, yine Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde hekimlerden akupunktur eğitimi aldım. Sonrasında Tamamlayıcı Tıp başlığı altında toplanan ve Sağlık Bakanlığı onaylı Sülük ve Ozon sertifikalarını da Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde aldım. Bu tedaviler sonrasında hastalarımın iyileşmesiyle hem ben hem de hastalarım mutlu ve huzurlu oluyoruz. Ucu bucağı olmayan tıp ilmini öğrenmek için halen Yıldırım Beyazıt ve Gazı Üniversitesinde tamamlayıcı tıp eğitimlerine devam ediyorum.
si...l
Ankilozan spondalit rahatsızlığım var ve çok ağrılarım oluyor bu yıl 2. Yapışım Ağrılarım dakikalar içinde gitti.Diğer uygulamaları içinde gideceğim
tu...i
Nilgün hocamla baş dönmelerim üzerine akunpunktur tedavisi için görüştüm. İlk andan itibaren enerjisi, güler yüzü ile rahatlatmaya başladı. Tedavideki psikolojik desteği ile ilk seanstan ciddi rahatlama yaşadım. 3.seansımı aldım. Artık daha iyiyim ama kendisi artık iyileştin diyene kadar devam etmek istiyorum. Vucüdumun arınması yenilenmesi bilmediğim rahatsızlıklarım varsa onlarında tedavisi için hacamat ve sülük tedavisinede gitmeyi düşünüyorum. Tereddüt etmeden gidilebilir
fa...
Akupunktur konusunda hem detaylı bilgi aldım hemde birçok konuda yaşam kalitem arttı.
si...l
Nilgün Hanım'a hacamat tedavisi için gittim. Yaklaşımı çok güzeldi.Hacamat konusundaki gerginliğim sayesinde geçti.Ben memnun ayrıldım.
n....d
Bundan 3 yıl önce eşim ile hacamat yaptırmıştık NİLGÜN hocama. Eline sağlık.tedavi yaparken size sorduğu sorularda nokta atışı yapıyor. Sorununuzun aslını buluyorsunuz zamanla. Bugün de kızım ile birlikte yaptırdık. Şifa olsun. Oldu bile diyelim. Bir sonraki randevuya kadar hoşçakalın...
se....
Nilgün hanım gerçekten çok tatlı bi kadın ve hastalarının tedavi sürecini önemseyen, gerektiğinde motive eden, randevular sırasında psikoterapi dahi yapıp rahatlamanızı sağlayan bir doktordur. Hipotiroidi ve insülin direncim var. Kendi kendime diyetlerle vs çok kilo vermeye çalıştım fakat başaramadım. Akupunktur zayıflama tedavi sürecimde daha 3 hafta oldu . Sağlıklı bir şekilde kilo ve sıkılaşarak kilo veriyorum. Hem güler yüzü hemde mesleki donanım anlamında önerebileceğim doktordur kendileri.
hü...
2ci defa hacamat yaptırdım sanki 2cisi daha etkili oldu .hoca çok iyi
c.....
Güleryüzlü , bilgi verici , işinde başarılı bir doktor , hacamat yaptırdım çok memnun kaldım
Kilo problemim için akupunktur tedavisine başladım. İlk haftada etkisini gösterdi. Nilgün hanım pozitif enerji veriyor işini inanarak yapıyor. Kilo verme sürecinde çok etkili olacağını düşünüyorum.
m....e
Nilgün hanım guleryuzlu olarak karşılıyor.Suluk tedavisinuyguladi.Korkmama rağmen gözü kapalı gittim ve yaptırdım. Ki
Nilgün Özgün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Özgün, Akupunktur, Aile Hekimliği, Kupa Terapi (Hacamat). Size Nilgün Özgün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Nöralterapi, Sigara Bırakma, Kırışıklık Tedavisi, Lipoliz, Kavitasyon, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Sülük Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Access Bars.
Nilgün Özgün adresi nerede?Nilgün Özgün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altay, Orhan Bey Cd. no:1/88, 06820 Etimesgut/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Özgün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Özgün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilgün Özgün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilgün Özgün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nilgün Özgün hangi dilleri konuşuyor?Nilgün Özgün ile İngilizce, Almanca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nilgün Özgün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Özgün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nilgün Özgün hakkında ne düşünüyor?Toplam 194 hasta / danışan, Nilgün Özgün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.