Uzun dis hekimi arayisimin ardindan karsima cikan degerli Hocam Genetik dis eti hastaligi olan, dislerimde curuk bile olmamasina ragmen kemik erimesi nedeniyle dislerini kaybetme durumuna gelmis bana umut olan hekimimdir. Ozellerde 8 disim cekilmeli cevabiyla karsilastim hem de dislerim sallanmiyor haldeyken .. kemik erimesi nedeniyle onlarin kalici gordukleri cozumu de yadirgamiyorum hatta goze bile almistim taa ki Hocamla karsilasincaya kadar. Nilgun Hocam sayesinde kurtulusun dis bakiminda oldugunu ogrenmis ve cabalarimin da karsiligini almis bulunmaktayim. Dislerimi nasil fircalamaliyim temizlikte nelere dikkat etmeliyim konusunu anlatmanin disinda al fircalarini gel,nasil yapiyorsun gormem gerek diyerek bana 38 yasinda dis fircalamayi ogreten Hocam.. Size nasil minnettarim anlatamam.. Basimizdan eksik olmayin, ogrencileriniz sizden aldiklariyla isik olsun hayatlarimiza... Omrum boyunca " Dogru bakimla,tedaviyle kurtaririz " deyisinizi unutmam,omrumce duacinizim.. Dis eti hastaliginiza, kemik erimesi nedeniyle dislerinizi kaybetme korkunuza bilgisiyle, ilgisiyle savas acmis kiymetli doktorum. Istanbul'dan sizin icin her yere gelirim. Basimizdan eksik olmayin, ayaginiza tas degmesin.. Ayrica Baskent Universitesi Dis Hekimligi bolumunde ilgiyle karsilayan her bir calisana da sevgilerimi sunarim.
Nilgün Özlem Alptekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Özlem Alptekin, Periodontoloji.
Nilgün Özlem Alptekin adresi nerede?Nilgün Özlem Alptekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 42079 Kampüs - Konya Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Özlem Alptekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Özlem Alptekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Özlem Alptekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Özlem Alptekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Özlem Alptekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Özlem Alptekin hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nilgün Özlem Alptekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.