Akupunktur Tedavisi
Sigara Bırakma
Yüz Dolgusu
Zayıflama
ku...
Göz çevresinde yaşamış olduğum bir sıkıntıyı sıradışı akapunktur teknikleri ile inanılmaz bir şeklide öngörülen süreden daha önce çözdü.Tavsiyesi üzerine yaptırmış olduğum göz mezaterapisinin etkileri inanılmaz.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir hekim.
ni...r
Kulak akupunkturu ile 8 kilo vermiştim yıllar önce. Bel fıtığı ameliyatımdan önce ise dayanılmaz ağrılarımı elektropunktur sayesinde katlanılır hale getirip beni hazırlamıştı Nilgün Hoca. Ayağım düşmüştü ve sürüklüyordum. Ameliyat tek çareydi, ancak ameliyat edecek cerrah ve hastane ayarlanana kadar o acılarla yaşanmaz.15 gün bekleyebildim elektropunktur sayesinde çünkü fiziksel acı bıçak gibi kesilmişti. Bu tür acıyı tecrübe edenlere elektropunkturu ve şimdilerde de lazer akupunkturu şiddetle tavsiye ederim.
Nilgün Özönder isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Özönder, Pratisyen. Size Nilgün Özönder tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Akupunktur Tedavisi, Dolgu, Mezoterapi, Dudak Dolgusu, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Bölgesel Zayıflama, Leke Tedavisi, Zayıflama, Lazer Lipoliz.
Nilgün Özönder adresi nerede?Nilgün Özönder şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kocasinan Mh, 23.sk, Üçel Sitesi E blok,bahçe girişi Edirne
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Özönder isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Özönder online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilgün Özönder isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilgün Özönder, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nilgün Özönder hangi dilleri konuşuyor?Nilgün Özönder ile Türkçe, İngilizce, Bulgarca, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Nilgün Özönder isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Özönder bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Özönder ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Özönder hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nilgün Özönder hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.