a....d
Merhabalar;Nilgün hanımla 2016 yılında tanıştık ve ona kanal tedavisi ve diş dolgusu için gitmistim.Elleri sihirli doktor.Alaninda o kadar uzmanki 2016 yılında yaptirdiğım dış dolgum hala sapasağlam.Cok pratik ve tecrübeli bir doktor. Çok çok memnun kaldım.Kanal tedavisi ve diş dolgusu için tek geçerim.Dis işlemleriniz için gidin, tavsiye edin hiç pişman olmazsiniz.Yıllardır Kartepe dis Hastanesi'nde calisiyor.
me....
Nilgün Hocaya, diş temizliği ve protez diş için gittim. Şu ana kadar farklı hekimlere diş temizliği yaptırdım. En çok memnun kaldığım en iyi diş temizliğini bıkmadan oldu bittiye getirmeden özenle yaptı diyebilirim. Protez diş içinde yine titiz çalışan bir hekim. Genel olarak sempatik ve hastasını önemseyen bir Hekim. Teşekkürler Hocam
be...r
Asla tavsiye etmiyorum. İşlem sırasında acı duyduğum halde dur biraz sabret diye diye acılı işlem yaptığı yetmiyormuş gibi birde dolgumu kocaman yaptı görselliği sıfırdı 1 yıldız bile fazla.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nilgün Özyuva isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Özyuva, Diş Hekimi.
Nilgün Özyuva adresi nerede?Nilgün Özyuva şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Istiklal Caddesi Aygül Işhanı 77-2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Özyuva isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Özyuva online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Özyuva isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Özyuva bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Özyuva ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Özyuva hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nilgün Özyuva hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri