Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
sv...n
Eşimin konjonktivit tedavisi yüzünden tanıştık. Mükemmel derecede ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Diger doktorların bize söylediği kör olma yada kornea nakli sozlerine karşı bize destek ve moral verdi. 1 yılı aşkın sürenin sonunda eşim tamamen iyileşti.
Telefon numarası doğrulandı
çok pozitif çok sevecen bi yaklaşım sergiliyo hastalarına nilgün hanım.Sağolsun ilgisinden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Nilgün Şafak Yis isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Şafak Yis, Göz Hastalıkları.
Nilgün Şafak Yis adresi nerede?Nilgün Şafak Yis şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sağlık Mah. Dodurga Cad.No:62 Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Şafak Yis isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Şafak Yis online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Şafak Yis isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Şafak Yis bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Şafak Yis ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Şafak Yis hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nilgün Şafak Yis hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar