Dr. Nilgün Hocam on beş yıldır doktorumuz. Hocama doğum yaptıktan 1 ay sonra oğlumu ilk aşısı için götürmüştüm. O günden beri Nilgün Hanım’ı hiç bırakmadık. Oğlum şu an 15 yaşında, Nilgün Hocam kapıdan girer girmez hastalığımızın ne olduğunu bilirdi. Oğlumla doktora heyecanla ve mutlulukla gidip gelirdik. Çok kıymetli Nilgün Hocama sevgiler selamlar saygılar. İyi ki varsınız Nilgün Hocam.
be...
O
Oglumu 40 derece ateşle götürdüm, hastanede kusmaya devam ediyordu aynı zamanda,2 aydır hasta iyilesemiyor dedim ateş düşürücü ver deyip gönderdi.ilgi sıfır.. Hiç tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
er....
Nilgün Hocamı torunum 3 aylıkken Yenimahalle Devlet hastanesinde torunumun rahatsızlığı nedeniyle tanıdım.Hala böyle idealist,mesleki bilgi ve tecrübesi son derece yüksek insani değerleri ön planda tutan doktorlarımızın olması beni çok etkilemişti.Değerli Nilgün Vatandaş hocam daha sonra Murat Erdi Eker hastanesine geçti.Torunum şu an 41 aylık o bile ben Doktor Nilgün e gitmek istiyorum der bir başka Doktora gitmez.Biz Eryamanda oturuyoruz sağlık ve doktor tercihi olduğunda tabiiki İncekte bulunan Murat Erdi Eker Hastanesi ve Doktor Nilgün.Varlığı bizi rahatlatıyor.Ergül Alabay
el...1
Nilgün Hanım Gerçekten Çok İlgili Bir Doktor Bende şuan 6aylık Olan Oğlumu Devamlı Ona Götürüyorum ... Çok Guleryuzlu ve Anlayışlı Bir Doktor...
Allah(cc) Razı Olsun...
tu...z
Nilgun hanim bence ankara daki en iyi çocuk doktoru.Oglumu surekli nilg7n hanims goturuyorum ve teshisi gorur gormez koyuyor.sevecen ilgili harika bir doktor kesinlikle tavsiye ederim
nu...k
Her ihtiyac duydugunuzda korktugunuzda caresiz kaldiginizda sizin yaninizda olan bir doktordur Nilgun hanim. Tanismamiz 11 yasindaki oglumun doktoru olmasi ikebasladi. Simdi ikiz bebekleriminde doktoru kendisi. En zor durumda bile sakin sizi korkutmadan careler uretebilir. Onu tanimaktan her zaman onur duydum.
fi...t
çok güleryüzlü sevecen merak ettiğim rahatsızlıklarımı rahatlıkla sorabiliyorum güzel cevaplar alıyorum ben oğlumu götürüyorum çok memnunum kendisinden tavsiye ederim çok tşkr ler
Nilgün Vatandaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Vatandaş, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Nilgün Vatandaş adresi nerede?Nilgün Vatandaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ahlatlıbel, 1746. Sk. No:1 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Vatandaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Vatandaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Vatandaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Vatandaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Vatandaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Vatandaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nilgün Vatandaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla