Psk. Dan.
Nilgün Yorgancılar Erekli
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
İstanbul 1 adres
1997 yılında tezini yazarak yüksek lisansını tamamladı. 2005-2015 tarihileri arasında Baba Beni Okula Gönder kampanyasının koordinatörlüğünü yürüttü. Bu kapsamda gençlerle yapılan pek çok organizasyonda görev aldı. Halen genç kızların güçlenmesi alanında çalışmalarına ve eğitimlerine devam etmektedir.
Bilişsel Davranışçı Terapi ve Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi eğitimlerini aldı. İlgi alanı içinde çocuk ve gençlerde davranış ve uyum sorunları, öfke yönetimi konuları yer almaktadır.
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
ki...l
Son dönemde yaşadığım ailevi nedenlerden dolayi olumsuzluklardanpsikolejim bozuktu Nilgün hanımla seanslarım beni rahatlattı teşekkürler
me...l
Nilgün Yorgancılar ile görüşmemiz bizim açımızdan çok verimli ve çözüm sağlayıcı oldu. Nilgün hanıma verdiği destek için çok teşekkür ederim
ce...6
Büyük kızım için destek almak üzere Nilgün Hanım’la görüşmelerimize devam ediyoruz. Daha önce farklı 2 uzmanla da görüşmelerimiz olmuştu öfke konusu ile ilgili, ancak olumlu bir gelişme yaşamamıştık. Nilgün Hanım’ın terapisine başladıktan sonra gözle görülür bir gelişme kaydettik. İlerleyen zaman da çok daha iyi olacağımıza inanıyoruz. Doğru uzman arayışındaki kişilere kesinlikle tavsiye ederiz.
gt...a
Çok donanımlı ve kendimizi çok guvende hissettiren bir enerjisi vardı Nilgün Hanim’ın. Yönlendirmeleri ve tespitlerinden cok memnun kaldık. Kısa sürede sorunun cözum surecine gectik. Tavsiye ederim.
Nilgün Yorgancılar Erekli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Yorgancılar Erekli, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nilgün Yorgancılar Erekli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Nilgün Yorgancılar Erekli adresi nerede?Nilgün Yorgancılar Erekli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Caddesi Gökmen Apt. No:132/5 Feneryolu Kadıköy - İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Yorgancılar Erekli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Yorgancılar Erekli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Yorgancılar Erekli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Yorgancılar Erekli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Yorgancılar Erekli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Yorgancılar Erekli hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nilgün Yorgancılar Erekli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.