Doktor Muayenehanesi
ra...ı
Nilsu hanıma akne tedavim için gidiyorum tedavimin 3. Ayı bitti. Kendisinin enerjisi çok güzel,her sorunuza yanıt alabiliyorsunuz.. bundan sonraki tedavi sürecim için çok heyecanlıyım eğer iyi bir Dermatolog arıyorsanız mutlaka Nilsu hanıma gidin
h....d
Uyuz tedavisi için gittim 2. Kez muayene etmesine rağmen vermiş olduğu ilaçları ve tedavi yöntemini denememe rağmen hiçbir sonuç elde edemedim üzgünüm.
t.....
Ayakta Siğil tedavisi için gittim. Tedavi yöntemi tekniği başarılıydı.
2 hafta sonra iyileştim.
Öneriyorum
dd...y
Yaklaşık 3 aydır akne tedavisi için Nilsu Hanım’a gidiyorum. Kendisi çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Tedavi sürem boyunca kendisiyle ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Bu güzel ilgisi için teşekkür ederim.
Nilsu Salih isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilsu Salih, Dermatoloji. Size Nilsu Salih tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Nilsu Salih adresi nerede?Nilsu Salih adresini belirtmedi. Nilsu Salih yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Nilsu Salih adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilsu Salih isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilsu Salih online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilsu Salih hangi dilleri konuşuyor?Nilsu Salih ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilsu Salih isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilsu Salih bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilsu Salih ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilsu Salih hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nilsu Salih hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.