Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
e....g
Telefon numarası doğrulandı
ADANA Şehir Hastanesinde Fibromiyalji için tedaviye gittiğim doktorum ve KESİNLİKLE alanında uzman ,İLGİLİ, hastalarına karşı Hoşgörü ve anlayış ve hastalıkla ilgili açıklaması mükemmel.
ay...l
Telefon numarası doğrulandı
yakllaşık 5yıldır bu ağrıları çekiyorum gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı sabahlara kadar ellerimin ağrısından duramıyordum tesadüfen kızım için gittiğim bir gün kendimede bir muayene fişi aldım şansıma nilüfer hanım çıktı.kendisi çok iyi ve konusunda uzman çok iyi ilgelendi .kendisinden çok memnunum.başarılarının devamını dilerim.
Nilüfer Aygün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Aygün, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon.
Nilüfer Aygün adresi nerede?Nilüfer Aygün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Aygün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilüfer Aygün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilüfer Aygün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Aygün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilüfer Aygün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Aygün hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nilüfer Aygün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konyaaltı civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar